Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Epoch


Världen håller på att gå under när vetenskapsmän hittar en uråldrig monolit ute på den ryska stäppen. En specialstyrka sänds dit för att ta itu med problemet och Kina vill lägga vantarna på den.


Originaltitel Epoch
Regissör Matt Codd
Manus Jonathan Raymond, Phillip J Roth
Genre Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Craig Wasson, Ryan O'Neal, Stephanie Niznik, David Keith, William Zabka, James Hong, Julia Levy Raul, Brian Thompson, Steve Bond, Michael Cavanaugh, Shannon Lee, James Avery, Joe Kelly, Donald Li
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 96
Filmnummer 7225

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2018-11-06
Handlingen är lite intressant, men annars är det här rätt så kasst. Med skitfula effekter och risiga skådespelare. Får duga för stunden
CanadianMoose
2011-11-06
B
Bredman
2008-01-05
Nära en 3:a för min del. Når dock inte riktigt fram dit.
amam
2007-12-29
Den var en uträknad etta för mig och det tycker jag inte alls den förtjänar utan det är en stark tvåa som jag ger den. Den var bitvis underhållande och berget självt var riktigt snyggt. Charmig liten B-sci fi. =)
CHNE
2007-12-29
Vet ej varför den fått så dåligt betyg? trovärdig nej och den förklarade ju ej så mycket men underhållande för en stund.
Barneyk
2007-12-29
Förtjänar kanske egentlgien en etta med tanke på hur otrolgit stel och B den än men jag tyckte den hade en viss charm ändå.
Ogräset
2007-12-29
Skall detta vara trovärdigt eller enbart underhållande?
theFeber
2007-10-29
Manuset är inte helt dåligt, utan det är snarare regin det faller på. Hade Spielberg fått regissera hade det sett klart annorlunda ut. Gillar att "utomjordingen" inte hade de typiska dragen med huvud, händer och stora ögon, utan var något helt annat. Helt klart fräscht. Den USAkritiska delen av filmen är också intressant. Förutom regin är dock även skådespelarna bedrövliga. Effekterna var även de sunkiga. Men som sagt.... några intressanta delar fanns det att "njuta" av.
figbeam
2007-10-28
Det verkar inte egentligen finnas någon tråd, utan handlingen bygger på konflikter mellan olika grupperingar, som sedan skiftar eftersom...
soltrollet
2007-10-27
Herrejistanes...
Visa äldre kommentarer »