Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Ensam hemma 4


Kevin McCallisters föräldrar har skilt sig. Och Kevin lever nu med sin mamma, Han bestämmer sig för att fira jul hos sin far i hans rika flickvän Natalies herrgård. Samtidigt håller Marv och Vera på och planerar en kidnappning av en prins som ska komma på besök över jul. Så nu är det upp till Kevin att sätta stopp för bovarna...


Originaltitel Home Alone 4
Alternativ titel Home Alone: Taking Back the House
Regissör Rod Daniel
Manus Debra Frank, Steve L Hayes
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Mike Weinberg, French Stewart, Jason Beghe, Joanna Going, Clare Carey, Erick Avari, Missi Pyle, Barbara Babcock, Gideon Jacobs, Chelsea Russo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1779
Filmnummer 15891

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av Dåliga_filmer
Wow! Hur cool kan den här filmen vara? Ensam Hemma 4. Ensam Hemma är han i alla fall, i 10 sekunder. Kevins föräldrar är skilda sedan en tid tillbaka. Snart är det jul och hans pappa kommer int...   Läs mer »

Kommentarer


päronanton
2019-12-14
Den är okej!
Rai
2018-06-17
Förfärligt dålig!!!
Stygga-Vargen
2016-08-01
Bättre än trean men sämre än ettan och tvåan.
Dream
2015-12-25
Denna filmen har helt tappat charmen från dem 2 första, ett vinnande familje koncept som dem 2 första var, sen 3an funka till barnen och sen kom detta skräp (UNDVIK!)
Tatty
2014-12-12
Okej film men gillar ettan och tvåan bäst med Macaulay Culkin.
NoWireHangers
2014-11-09
Den var inte så genomusel som jag hade väntat mig efter alla kommentarer. Visst känns det som vad det är, en billig tv-produktion, och luckorna i intrigen är många, men det är de i originalfilmerna också. Storyn tuffar på i lagom bra tempo; filmen klockar in på under 85 minuter. Skådespeleriet är ojämnt. Avari och inte minst Babcock gör riktigt bra insatser som tjänstefolk.
LTT86
2013-12-25
Det här måste vara den värsta jul filmen jag någonsin har sett. Ingen julstämning alls! Kevin var väldig självisk och irriterande, hans familj var hur elaka och taskiga som helst(seriös! Vad f-n var deras problem!), styvmoden var inte bättre och folket omkring honom gav honom en svår tid. Det enda jag tycker var okej var farsa för han var den enda i filmen som hade familjen glädje kvar i sig. Och jag måste fråga........ VAD FAN HAR DET HÄR MED HOME ALONE SERIE ATT GÖRA!!? DET KUNDE HA BLIVIT KALLAT FÖR VAD SOM HELST OCH ÄNDÅ HADE FUNKAT!! Och det sluta på ett sätt som får mig att vilja hatar alla Home Alone filmerna! Igen, ingen julstämning!! Och jag tycker verkligen om dom två första filmerna! Tack För att ni fick mig att vilja hatar en av mina favorit jul filmer!! Tack så mycket!!
Halofreak92swe
2012-12-18
De första 2 och även 3an var några av mina favoritfilmer som barn att se juletid. Den här är bara ren och skär skit. Det finns nästan ingenting som är bra med den här, den förtjänar inte att kallas Home Alone. Att de använder samma karaktärer från de gamla filmerna gör mig ännu argare, de smutskastar originalet så hårt, blä! Stör mig på ungen något fruktansvärt. Skitfilm.
Simon_19
2012-12-14
Trean i serien är en bit i från de fösta två, men denna är hästlängder ifrån trean vilket gör den usel. Dialogerna är så värdelösa och skådespelarna bör skjutas. Grabben är väl den bästa skådespelaren i filmen skulle jag säga. Men nej, denna var inte ok.
StureStenhög
2012-09-15
Här kraschade det minsann rejält. Usel produktion, usel dialog, uselt skådespeleri, och usel story. Kevin är ju en riktig pissunge den här gången och han spelas dessutom av ordentligt värdelös barnskådis, men då är nog ändå inte han fullt lika pinsam som skurkarna. Här finns heller ingen kreativitet eller charm kvar, ungen jävlas mest bara med skurkarna helt på random. Men det som verkligen fäller filmen är nog de vidrigt sentimentala kärnfamiljs-romantiseringarna, en del scener är så tillgjorda att de verkar direkt hämtade från nån utav Mitt Romneys kampanjfilmer. Då hjälper det inte att underhållningsvärdet ändå är helt okej och att den livströtta butlern trots allt har sina stunder, nånstans måste man sätta ner foten
Visa äldre kommentarer »