Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Enemies Closer


Djupt inne i en skog vid gränsen mellan USA och Kanada måste två svurna fiender samarbeta för att undvika en drogkartell, som till varje pris tänker lokalisera en last som gick förlorad i området.


Originaltitel Enemies Closer
Regissör Peter Hyams
Manus Eric Bromberg, James Bromberg
Genre Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Orlando Jones, Tom Everett Scott, Linzey Cocker, Zahary Baharov, Dimo Alexiev, Kris Van Damme, Vlado Mihailov, Christopher Robbie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 93
Filmnummer 108774

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2017-10-05
Det enda som är lite underhållande i detta är vanDamme. Resten är väl ingen höjdare.
Raimo_1985
2016-03-29
Ganska bra när Van Damme får spela ärkesvin. Men inte så bra som omslaget vill göra gällande. Van Damme överdriver en del.
JoeL431
2015-03-06
Klåddan räddar från bottenbetyg. Han är superb, men resten. Me no like..
AjaxSwan
2015-01-30
Van Damme spelar över, och jag älskar det! Ganska banal story, men Damme, Orlando och Scott samspelar bra med/mot varandra. Duglig action och något av en skön tillbakablick på det glada åttiotalet. 3:a (6/10)
Bumbi78
2014-07-28
Banal och klyschig actionstory som gjorts många gånger förr. Nu behöver det inte vara dåligt för det och den här håller bra om man ej har för höga krav. Van Damme ser ut som professor kalkyl och ter sig utvecklingsstört som skurk, men det är också antagligen meningen och han gör det med bravur. Annars sedvanlig skogsaction där man får precis vad man förväntat sig.
karlmats
2014-07-19
Att på samma dag få se två Klåddanrullar är ju i sig bättre än en dröm, att få se två superba Klåddanrullar samma dag är ju motsvarigheten till ateisternas nirvana. Ni som inte provat borde genast gå ner till närmsta hyrbutik och leta reda på Enemies Closer. Filmen i sig är väl inget märkvärdigt, men storyn funkar, skådespeleriet i stort är det inget större fel på och alltihop toppas upp med en fullständigt magisk Klåddan. Här i en bad guy roll, en av få under hans magnifika karriär, och det är denna väg han borde gå nu när hans fysiska förmågor inte längre är på topp. Hans karaktär är en heroinsmugglande vegan som inte drar sig för att läxa upp de "goda" människorna (som utan tvekan smaskar i sig likdelar för fulla muggar) med citat efter citat. Om jag nånsin varit på Klåddans sida (och det har jag, varje film han gjort) så är jag det ännu mer här. Fy fan, man blir ju alldeles kär i karln, hoppas han fortsätter i det här spåret, han och Peter Hyams verkar vara en bra fit. Mera! En stark 3a.
StureStenhög
2014-07-12
I grunden en ganska ordinär film, inte helt inkompetent för den här typen av film, men manuset är av trött standardsort. Men som tur är så lyckas JCVD på egen hand dra upp det här ur standardträsket, att få se honom som skurk är fantastiskt, men att få se honom som predikande vegan är nog faktiskt ännu mer fantastiskt. Att ge skurken ett karaktärsdrag som man kan göra en grej av är ofta en bra idé, och det blir sannerligen väldigt kul att se Klåddan gå runt och läxa upp folk. Han ser verkligen ut att ha haft kul med den här rollen, och vem kan klandra honom med tanke på de härliga repliker han har blivit tilldelad. Det är dock inte riktigt okej att filmtipset ger mig uträknade ettor på sådana här filmer, skärpning där
CaptainAwesome
2014-07-10
Regissören bakom några av de tyngsta Van Damme-rullarna är tillbaka med The Muscles from Brussels. Klåddan ser tametusan inte klok ut i sitt yvigt blonda hår och han beter sig inte ett dugg bättre heller. Innan man spräcker skallen på någon är det viktigt att avnjuta en kopp fair trade-kaffe. Om det inte finns något hemma så är skogen full av vilda bär och rötter som bara en fullblodsvegan skulle kunna identifiera och spisa. Storyn känns mest anpassad efter budget men med hjälp av helt dugliga skådisar och en fenomenal Van Damme så resulterar det i bra underhållning. Go Vegan!
Scooter634
2014-06-08
När man inte klarar av att se klart filmen, då är den galet dålig!
Adoniram
2014-05-29
Så utomordentligt löjligt. Ingen yrkesstolthet hos någon inblandad.
Visa äldre kommentarer »