Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Endiran - The Robot


En begåvad vetenskapsman konstruerar en lika begåvad robot, som ger sig ut i världen för första gången med en del oväntade och fantastiska konsekvenser.


Originaltitel Endhiran
Alternativ titel The Robot
Regissör S Shankar
Manus Sujatha, S Shankar
Genre 2010-tal, Action, Fantasy, Science Fiction
Skådespelare Rajnikanth, Aishwarya Rai, Danny Denzongpa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83
Filmnummer 84697

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2015-10-31
Tja, inte är filmen 150 minuter. Filmtipset har säkert noterat längden för den förkortade japanska utgåvan. Den jag såg var 189 minuter. Och visst, den är riktigt lång och skulle med fördel kunna förkortas till två timmar, bara genom att plocka bort danssekvenserna. För övrigt så är det intressant att Rajnikanth fick 450 miljoner rupier för denna roll när han inte ens kan dansa. Bruden, med tanke på rollen en värdig titel, fick endast 60 millar. Överlag är det en rätt rolig och spännande historia med både toppar och dalar...men ingen T2 precis. Ska väl även sägas att jag såg den hindidubbade versionen. Vanligtvis har jag jättesvårt för dubbat då läppsynkningen inte funkar men jag hade jämt upp att läsa texten för att bli irriterad. Och inte har jag planerat att lära mig tamil bara för att uppskatta indisk film mer.
stenemo
2012-12-21
En stark tvåa. Den har det mesta, men storyn och manuset sänker filmen rejält. Ologiskt agerande, bryter mot massa fysiklagar på ett irriterande sätt. De försökte göra en för lång film utan att ha en story som bara underhåller i max 2 timmar.
bojaka
2012-09-23
Vad i helv.... =D Det här var nog den mest överdrivna film jag någonsin sett, men så hade jag ju väntat mig det också efter att ha sett ihopklippet av actionscenerna på Youtube innan. Så jäkla underhållande på något sjukt sätt! Helt klart värd att spendera 2,5h på om man gillar gravt överdrivna, action-sci-fi-filmer. Endhiran FTW =)
lancell
2012-06-24
Underbar överdriven film med den enda nackdelen är att den är väldigt lång och har så många onödiga musik videor som är rätt kassa enligt mig. Jag tyckte handlingen var rätt bra, jag älskar robot/cyborg filmer personligen och tyckte filmen var väldigt underhållande och rolig.
Hargulaf
2012-03-03
Mitt kära Chennai förtjänade inte detta.
jonas79
2012-03-03
Den längsta film jag har sett på länge.
lillmånstret
2011-12-04
Haha. Konstigaste jag sett. Kass men så jävla dum att den får en tvåa ändå.
mossing
2011-09-01
Stundtals awesome, stundtals snark
Robkiller
2011-06-07
Blä.. aldrig sett en indisk film värd mer än en 1a... de har verkligen ingen aning om hur man gör filmer.
mmsdos
2010-12-03
Skräp rent skräp, otroligt att folk kan tycka om denna. Alltså skojjar inte, detta är ett av det värsta jag sett. Otroligt alltså saknar ord för detta skräp. Jag hatar twilight något så in åt ja, "min egna smak" men jämför jag denna med twilight är den bra! Alltså saknar ord för detta skräp absolut värsta jag sett otroligt.
Visa äldre kommentarer »