Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

End of Violence


Två förbrytare kidnappar filmmogulen Mike Max men hittas dagen efter halshuggna. Av en slump ser vetenskapsmannen Ray Berling en del av brottet på en övervakningsskärm. När han återskapar bilderna märker han att någon motarbetar honom och att han själv är övervakad.


Originaltitel The End of Violence
Regissör Wim Wenders
Manus Nicholas Klein, Wim Wenders
Genre Drama, Thriller, 90-tal
Skådespelare Andie MacDowell, Gabriel Byrne, Bill Pullman, Udo Kier, Traci Lind, Rosalind Chao, Henry Silva, Frederic Forrest, Samuel Fuller, Pruitt Taylor Vince, Nicole Ari Parker, John Diehl, Daniel Benzali, Marshall Bell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 185
Filmnummer 3176

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zeylon
2008-02-19
Lite förvirrad emellanåt men helt ok tycker jag nog att den var.
Dixie
2008-02-06
Måste hålla med föregående talare....de flygande kamelerna må gärna lysa med sin frånvaro vad det mig anbelangar..tacka vet jag flygande änglar i Berlin.......
agorafobi
2008-02-05
Smörja var ordet! Oerhört krystad. Den röda tråden var stundtals helt som bortblåst, framförallt undrar jag vem som ansåg att det var en bra idé att ta in en monolog om pedofili samt en rapplåt framförd av den idiotiska rollkaraktären Six. Wenders måste ha varit oerhört kluven till vilken historia han ville berätta - han kanske helt enkelt insåg att grundidén inte höll och försökte dölja det genom att anta ett lite mer arty grepp. Favoritdialogen löd som följande (ungefär): - Är du polis eller människa? - En mänsklig polis. Men du kanske inte tror att sådana finns? - Har du sett en flygande kamel? - De är vackra.
chamnanrith
2008-01-09
Bah, vilken smörja! Krossade min illusion om Wenders.
Brinkmann
2005-11-30
Produktplacering när den är som bäst.
Franky4fingers
2005-03-07
obegripligt bra
tilapia
2004-04-07
Fruktansvärt uppblåst och pretentiös Wenders, dessutom med det äckelframkallande radarparet Andie McDowell och Bill Pullman.
SteveStrange
2003-09-06
Wim Wenders i Hollywood.. Av någon anledning är det hur bra som helst!
MotownElder
2002-07-23
Superbizarr...