Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

End of Days


Christine dras in i ett djävulskt spel som kommer innebära slutet för hela mänskligheten. Det blir upp till Jericho Cane, en avdankad ex-polis att förhindra katastrofen. Han inser snart att Christine är nyckeln till en överjordisk kraft och det är nu som hela mänskligheten måste förlita sig till en enda man...


Originaltitel End of Days
Regissör Peter Hyams
Manus Andrew W Marlowe
Genre Action, Thriller, Skräck, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Gabriel Byrne, Arnold Schwarzenegger, Robin Tunney, Udo Kier, Kevin Pollak, Rod Steiger, CCH Pounder, Derrick O'Connor, Miriam Margolyes, Victor Varnado, Michael O'Hagan, Mark Margolis, Jack Shearer, Renee Olstead, Mo Gallini
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7525
Filmnummer 123

Recensioner

Skapad 2019-11-02 av Rollywood
Det här är filmen där man blandar de bibliska synderna och djävulen med den orolighet för att allt ska sluta fungera vid millenieskiftet som var i slutet av 90-talet. Jericho Cane (Arnold Schwar...   Läs mer »

Skapad 2019-11-02 av cineasten89
\"End of days\" - en titel som ger sken av tidernas ände. Och det är inte bara det. Det är en mystisk, fanatisk actionthriller/skräck/mysterium om Gud, Satan, Djävul, djävulsdyrkan och om tro. ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-06-18
Jag kan inte låta bli att avguda Arnold Schwarzenegger, vilken skit film han än är med i blir det alltid en underhållande. Inte för att herr Arnold är tidernas bästa skådis, utan helt enkelt för att han är Arnold Schwarzenegger...
dudson
2019-06-16
Grymt bra rulle som var värd en omtitt. Älskar verkligen hur dom lyckats med djävuls konceptet där innan millenium skiftet. obehaglig/creepy känsla filmen förmedlar, sen är Gabriel Byrne helt storslagen i sin bad as roll. Arnie var oxå ett bra val då han känns äkta i sin mera anti hjälte roll på dekis. 3+
Xtro
2019-05-08
Peter Hyams följer upp en av världens mest outhärdligt sopiga filmer (Relic, 97) med den här som trots allt är småfestlig.
celec
2016-11-30
Arnold kanske inte klippt och skuren för rollen men hans grimaser är ändå underhållande. Bättre action än jag trodde om man köper hela konceptet.
Raimo_1985
2016-03-20
Riktigt bra onding-film utan den kletiga gå och duscha-känslan många action/thriller/skräck-storfilmer från millennieskiftet brukar ha.

2016-02-10
Bedre enn jeg husket. Schwarzenegger gjør det bra. -3..
AlbinWesley
2015-01-06
Den gick på tv för jämnan tidigt 00-tal känns det som. För jag minns att jag såg den flera gånger. Nu har jag haft den på i bakgrunden här... Och nej bra är den så klart inte. Men jag tycker idén är så flippad att jag gillar den lite lite lite grann ändå.
yrkeschaufföre
2014-11-29
Om man sväljer premissen att man (Arnold) kan slåss mot djävulen så är det faktiskt en okej action, stark tvåa.
Dutch
2014-11-12
Hur skön som helst. Arnold mot satan ju, kan ju knappt bli bättre!
Krille80
2014-11-02
Inte mycket att hänga i julgranen, åt andra sidan syns nog inte en så tunn och smal film överhuvudtaget om man ändå skulle hänga den i julgranen. Inga överraskningar och ingen spänning.
Visa äldre kommentarer »