billiga elavtal
billiga elavtal

En sång för Martin

"En sång för Martin" är baserad på "Boken om E", skriven av Ulla Isaksson, och är en kärlekshistoria mellan två starka människor. Den berömda dirigenten blir passionerat förälskad en violinist i sin orkester. Kärleken blir till ett lyckligt äktenskap men vad händer med kärleken om den ena av parterna blir sjuk och i och med det får en ny identitet? Är det verkligen sant att kärleken klarar allt?

Originaltitel En sång för Martin
Regissör Bille August
Manus Bille August
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Sven Wollter, Reine Brynolfsson, Viveka Seldahl, Linda Källgren, Lisa Werlinder, Peter Engman, Klas Dahlstedt, Lo Wahl, Kristina Törnqvist, Jonna Ekdahl, Jonas Falk

2019-06-24
Riktigt bra och hemsk film men samtidigt så känns den lite tröttsam. Svårt att göra sånt här. Jag tycker inte deras personligheter etableras ordentligt inledningsvis och sen kommer sjukdomen lite för plötsligt och det hela dras ut på lite för länge. Berör mig inte djupt. Stabil trea.
2018-02-27
För en gång skull funkar svenskfilm!
2016-11-24
Skådespelarna gör ju väldigt bra ifrån sig men själva filmen är riktigt usel.
norenorama
2015-05-03
Kom igen halva sen gick det inte längre, ville ju bara slå sönder den där kardinalfittan som Viveka Seldahl spelade, la in små hånande pikar hela tiden till någon som inte kan rå för sina brister, totalt egocentrisk världsbild.. Nej fan, går inte att se på. Wollter förbannat bra dock.
Gigi1943
2013-05-31
Oerhört gripande, behövs inga fler ord.
Filmguru
2013-04-14
Vilken fantastisk prestation av Wollter. Filmen i sig är helt okej.
Xenox
2012-07-20
Berörande film med duktiga skådespelare. Synd att det här blev Viveka Seldahls sista film.
Annliina
2012-03-29
Gripande och tung film.
Battle
2011-11-14
wollter är gud. jag är övertygad nu
BadCharlotte
2010-01-24
På ett sätt var den väldigt, väldigt bra och på ett annat sätt tvärtom. Tycker att en trea passar perfekt ändå.