1.9

En mamma till jul

När Jessie var tre år gammal, dog hennes mamma. Men flera år senare, strax före jul, vinner Jessie en tävling i ett varuhus och får då önska sig något och naturligtvis står en ny mamma högst upp på önskelistan.

Originaltitel A Mom for Christmas
Regissör George Miller (I)
Manus Gerald Di Pego
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Olivia Newton-John, Juliet Sorcey, Doug Shehan, Carmen Argenziano, Aubrey Morris, Jim Piddock, Doris Roberts

Elphaba
2011-12-11
Stark tvåa, för lite charmig var den ändå. Olivia Newton-John var bra, men slutet var lite tråkigt.
Ondskapt
2011-12-10
Supersmörig amerikanare som tar i med julerierna ända från tårna med sitt TV-foto och glättiga story. Mysigt är det dock när Olivia Newton-John försöker släcka elden med äggtoddy, sen är scenerna när skyltdockorna härjar runt rätt goa. Se till att bunkra upp med pepparkakor och gärna lite starkare glögg till!
djonipony
2003-12-27
Olivia N J gör hela filmen: 41 år (när den spelades in, antar jag) och hur snygg som helst o dessutom genom-snäll. Utan henne hade det vart en plåga. Oförarglig story, fast i slutscenen e d överdrivet pampig musik.
babie
2002-12-22
Tyckte faktiskt att den va bra jag :) En riktig jul- och familjefilm :)
retainer
2002-12-22