Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

En lysande jul


Två grannar i en liten stad i New England startar krig när en av dem bestämmer sig för att dekorera sitt hus med så mycket lampor att de syns från rymden. Grannskapet vänds upp och ner medan familjerna försöker finna den riktiga meningen med julen.


Originaltitel Deck the Halls
Regissör John Whitesell
Manus Matt Corman, Chris Ord, Don Rhymer
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin Chenoweth, Alia Shawkat, Dylan Blue, Kelly Aldridge, Sabrina Aldridge, Jorge Garcia, Fred Armisen, Gillian Vigman, Ryan Devlin, Sean O'Bryan, Jackie Burroughs, Garry Chalk, Nicola Peltz, Daniel Bacon, Lochlyn Munro
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 492
Filmnummer 47656

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av crawler
Steve Finch (Matthew Broderick) är en konservativ julälskande traditionsslav. I hans lilla idylliska hemstad har de fördelat ansvaret för arrangerandet av högtiderna och Steve är, såklart, ansv...   Läs mer »

Kommentarer


Spomenka
2023-12-19
HAHAHA jag måste ha riktigt dålig smak för jag älskade den här filmen! Jättefin, mysig och bra julstämning i denna bagatell. Danny är charmig! Några malplacerade sex-skämt. Helt igenom en trea, men är väldigt besviken på slutet.
Olof_Gronlund
2022-12-15
Nä, alltså nä, du vet redan exakt hur den ska vara före du sätter på den. Töntig humor på toppen av det hela. Humor 2006 som hade passat in på 90-talet på sin höjd.
Albion
2022-12-07
På sin höjd måttligt rolig, men mest fånig och tröttsam. Betyg 2
Rai
2018-01-17
Jösse! Nej alltså....
wasteoftime
2016-12-30
Oj. OJ. oj. Detta är dåligt, dumt och sämre. Jag såg Matthew Broderick krediterad och tänkte "nej tack", sedan såg jag Danny DeVito och tänkte, jaja, det får väl gå då. Men ack, ve och fasa. Det här var verkligen, verkligen, verkligen dåligt. Jag undrar ibland varför jag ser klart filmer som den här, men ja, jag är väl dum i huvudet, men jag gör det. Skulle jag välja på att se om den, eller inte se film på säg, 10år, hade jag valt att inte se film på 10år. 85,0 på SH-skalan.
Barneyk
2016-12-26
Ganska exakt så kuldåligt som jag trodde det skulle vara.
Stygga-Vargen
2016-11-19
Hysteriskt rolig och väldigt underhållande film med väldigt bra skådespelare och mycket bra musik. Passar utmärkt att se nu när julen står för dörren.
Lotso
2014-06-29
Detta är bara en dålig absurd film där handlingen bara är ointressant och urdålig påkommen. Jag gillar heller inte Matthew Broderick har alltid tyckt han är en stel skådespelare och de 90 minuterna filmen vara känns som om det var 3tim! Skippa denna så gott ni bara kan! Det enda positiva jag kan säga om denna filmen är att det inte är den värsta jag sett bland mina julfilmer.
MaxMackan
2014-01-03
Det är nog fan det sämsta jag sett. Och då har plöjt en massa dålig film via mystery science theater och rifftrax, men detta var... upprörande. Länge sedan jag blev så jävla arg på en film. Vet inte om jag ens blivit det till den här graden. Fördomsfull och det grövsta, fruktansvärt vidriga karaktärer och det värsta av allt...extremt dålig och extremt lat skriven slapstick. Slapstick som knappt var roligt innan...
snyltare
2013-12-25
Jag gillade alla skådespelarna, men särskilt de Vito. Extra kul att den här filmen sändes precis efter en dokumentär om Storbritanniens värsta juldekorationsfantaster. Detta är säkert närmre sanningen!
Visa äldre kommentarer »