2.2

En djävul till flickvän

Silverman har stora problem med att hitta en tjej. Hans bästa vänner hjälper honom på traven med att ordna en date med hans drömtjej. Snart upptäcker de dock att hon absolut inte är rätt tjej för honom. Men Silverman är hopplöst förälskad i henne och vill så snart som möjligt gifta sig! Nu är det upp till dem att hitta ett sätt att göra sig av med henne och rädda Silverman innan det är försent.

Originaltitel Saving Silverman
Alternativ titel Evil Woman
Regissör Dennis Dugan
Manus Greg DePaul, Hank Nelken
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Steve Zahn, Jack Black, Jason Biggs, Amanda Peet, Amanda Detmer, R Lee Ermey, Neil Diamond, Kyle Gass, Colin Foo

deswhip
2017-01-02
En film "right up my alley"! :)
2016-07-24
Steve Zahn och Jack Black står för humorn i denna väldigt roliga komedi. Kul att få Neil Diamond också och dessutom inte bara i en futtig tvåsekunders-cameo.
JanneN
2016-03-10
KOMEDI med stora bokstäver. Det är en skratt-film!
Celestial303
2015-07-05
Riktigt usel
2014-10-26
Riktigt roligt tack vare Steve Zahn och Jack Black. De spelar kompisar till en kille som helt enkelt valt en fruktansvärd flickvän. Nu anser de att det är deras uppgift att stoppa detta. Tokroligt.
Murvel48
2014-10-21
Lite väl dum mot slutet kanske men nog är det en rolig och underhållande komedi.
marleey
2014-09-22
Att spendera för mycket tid med sin nya flickvän eller att man känt någon som gjort det tror jag många kan känna igen sig i. Därför känns storyn faktiskt intressant på förhand. Här tar man det dessutom ett steg längre när hon försöker styra och göra om killens liv. Gillar som sagt idén i filmen, men utförandet blev sådär. Små roligt ibland, men allt för sällan. Det blir för larvigt. Tror filmen blivit bättre om det lutat mer åt en svart komedi. Amanda Peet är ljuspunkten då hon är löjligt het.
Starlette
2014-08-06
Mer tramsig än rolig. 1+
eandersson
2014-07-13
Inte ens grymma Jack Black och vackra Amanda Peet kan rädda denna dynga.
dafreakish
2014-05-31
Ett ord får beskriva varje scen och karaktär i den här filmen och det ordet är irriterande. Osannolikt irriterande. Ibland undrar man varför filmer görs och kan verkligen någon i filmteamet ha tyckt att det här var en film de var nöjda med? Skulle inte tro det. Jaja, Peet är ju lite charmig i alla fall... typ...