En del av dig

En berättelse om liv och död som skildrar upplevelsen av att vara 17 år och känna att hjärtat är på väg att sprängas ur bröstet. Agnes storasyster Julia har allt som Agnes drömmer om: hon är den coolaste personen i skolan, centrum för varje fest och hon dejtar Noel. Om bara Agnes kunde vara mer som henne.

Originaltitel En del av dig
Alternativ titel A Part of You
Regissör Sigge Eklund
Manus Michaela Hamilton
Genre Drama, 2020-talet
Skådespelare Felicia Maxime, Edvin Ryding, Zara Larsson, Ida Engvoll, Nikki Hanseblad, Alva Bratt, Olivia Essén, Maxwell Cunningham, Emil Hedayat, Mustafa Al-Mashhadani

Christofer
2024-11-09
2024-07-08: Kanske lite väl mkt teenage, men funkade ändå hyfsat. 3-
mammene
2024-06-27
Hade potential att bli bättre, kändes inte som man utnyttjade det riktigt. Historien slarvades bort med många klichéer, dessutom en något konstig händelseutveckling, vill inte avslöja vad för framtida tittare, men den kändes inte riktigt realistisk. Skådespelet av de unga klarade sig bättre än de vuxnas, en tanke är att de kanske spelade mer sig själva. Svag tvåa.
Tatty
2024-06-20
Ganska bra och lite sorgligt.
bauster
2024-06-15
Stundtals riktig kalkon, med skådespeleri och karaktärsskildring som leder tankarna till Stockholmsnatt.
Baad3r
2024-06-12
Helt okej film. Storyn är väl rätt banal men den är snyggt gjord med bra skådespelarinsatser!
Abigor
2024-06-04
Som ett fan av genren förstår jag inte alls hur det är möjligt att göra något så oengagerade. Ok första 10-15 min, men sen händer ingenting. Snacka om att vaska skådistalanger.