Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

En dag i varuhuset


Privatdetektiven Groucho Marx får plötsligt anställning som livvakt åt ägaren till ett stort varuhus. Som medhjälpare engagerar han Chico och Harpo med förödande resultat.


Originaltitel The Big Store
Regissör Charles Reisner
Manus Hal Fimberg, Sid Kuller, Ray Golden
Genre Komedi, 40-tal
Skådespelare Groucho Marx, Harpo Marx, Chico Marx, Tony Martin, Virginia Grey, Henry Ametta, Margaret Dumont, Douglass Dumbrille, William Tannen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 603
Filmnummer 5001

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2017-06-04
Det här är en av de lite sämre filmerna som bröderna Marx gjorde men den är ändå helfestlig och rolig och musiken är riktigt bra.
Stygga-Vargen
2016-09-06
Ett par skratt, stundvis ganska underhållande. Lyckas tyvärr inte riktigt ta sig upp till "godkänt" och skådespelarnas insatser är inte mycket att hänga i granen. I skrivande stund är detta den enda Bröderna Marx-filmen jag sett och den gör mig inte ens det minsta sugen på att se fler av deras alster.
Krille80
2014-12-16
Denna film med Marxbröderna är intressant då den skiljer sig från de tidigare när det kommer till filmens handling. Handlingen i en av deras filmer brukar alltid vara av det lättare slaget men denna gång finns ingredienser av mörkare slag som mord. Detta är positivt för filmen. Bästa scenen är när Harpo och Chico tillsammans spelar piano. 3+
estet_kikka
2013-02-16
blir bara en trea, mest för att jag stör mig på att dom inte försökte hitta stuntmän som liknar bröderna. harpos stuntman var ju en tandlös gammal gubbe!
Tonti
2012-07-05
Höjdpunkterna är helt fabulösa men det finns som sagt mycket tomgång emellan.
steely_dan
2010-11-09
det är en skön upplevelse att skratta åt en film som är från 1941
Zuzz
2010-04-26
Inte riktigt min typ av humor. Någon enstaka underhållande scen, men annars nej.
Redwood
2009-09-22
Bättre än så här förväntar jag nog mig av Bröderna Marx. Lättköpta skämt och sliskiga sångnummer.
TobiasRydén
2008-06-05
Modevisningen är bara korkad och slutscenen med rullskridskorna och allt är visserligen fartfylld och lite kul men också ganska dåligt regisserad. Det finns förstås flera roliga scener också.
Mystica
2007-03-28
Oerhört underhållande film. Mycket bättre än jag trodde den skulle vara. Uppfinningsrik och kreativ är den också. Dock är den nog liiiite för "löjlig" för min smak.
Visa äldre kommentarer »