Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Elias och kungaskeppet


Räddningsbåten Elias får sparken efter lögnaktiga anklagelser men lyckas ändå följa med på expeditionen som söker efter det försvunna kungaskeppet. Han finner kungen och räddar både dennes och prinsessans liv.


Originaltitel Elias og kongeskipet
Alternativ titel Elias and the Royal Yacht
Regissör Espen Fryksen, Lise I Osvoll
Manus Espen Fryksen, Øyvind Rune Stålen
Genre Animerad, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Aleksander Emil Dyrberg Ek (röst), Marit Andreassen (röst), Per Christian Ellefsen (röst), Svein Tindberg (röst), Klara Døving (röst), Ane Dahl Torp (röst), Nils Ole Oftebro (röst), Terje Strømdahl (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 38
Filmnummer 55614

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2022-07-17
En tunn historia av slentrianmodell som inte förmår komma med något intressant eller engagera nämnvärt. Ganska trist rakt igenom.
jehen
2008-10-26
Min treåring tyckte filmen var jättebra, precis som jag gjorde. Härligt med en film som handlar om båtar. Fint gjprd. Klart sevärd!
HalluCination
2008-10-12
Håller med tron och cajac. Karaktärerna är stela, dialogen förfärlig, språket för avancerat för barn, min lillebror fattade 0. Dessutom så känns det som att de försökt för att få nån slags modern känsla i den klassiska historien (paparazzi-båtar!?) vilket bara blev pannaka. Det enda som var positivt var animationen, havet och himlen var vacker.
tron
2007-11-02
Jag tror inte ungarna förstår ett jäkktchitt av denna sak. Barn gillar detta bara för att dom känner igen grundhistorien - modig liten räddar kungariket. Mitt första möte med Elias och det blev bara... blä. Språket är ibland så högtravande att barn under 30 år INTE kan förstå detta utan att att ha haft en gammal major/onkel i släkten som alltid tyckte om att hålla långa tal vid högtidliga tillfällen. Det är bara kritiken Anton Ego i Ratatouille som talar mer över huvudet på barn än hela denna film. Och röstinsatserna, omg... Obegripligt och hemskt. Undvik. Fall inte för barnagrupptrycket. Gå på ngt annat.
Pedro
2007-10-01
Hade jag varit sisådär 20 år yngre, hade jag förmodligen älskat denna film.