Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Electrick Children


Ett drama om en ung gravid mormon-flicka, som tror att hennes graviditet uppstod genom att lyssna på ett förbjudet rock'n roll-kassettband, sticker till den lokala musikscenen i Las Vegas efter att ha flytt ifrån hennes fundamentalistiska samhälle i Utah.


Originaltitel Electrick Children
Regissör Rebecca Thomas
Manus Rebecca Thomas
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Julia Garner, Liam Aiken, Rory Culkin, Billy Zane, Cynthia Watros, Bill Sage, John Patrick Amedori, Cassidy Gard, Paola Baldion, Thomas Owens, Johnny Keating, Rachel Pirard, Guy Camilleri
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 179
Filmnummer 96530

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Salvation_Mind
2015-03-13
Annorlunda film som jag vill lyfta fram lite skum men härlig. En klasch av två olika världar, inskränkthet och öppenhet. Trots ett tunt duggande av grått så har denna ändå mycket färg och är för mig en feel good rulle.
emfou
2015-01-31
Lämnar en med många frågetecken. Icke trovärdig och allmänt konstig. Opersonliga karaktärer. En fick aldrig lära känna dom på djupet.
LadyFlanders
2015-01-31
Lite rar. Hade nog tyckt väldigt bra om den om som tonåring.
Punkliv
2015-01-30
Rekommenderad trea. Svängig låt i alla fall!
stgurgel
2014-02-03
Märklig och intressant
lekke
2013-09-22
Filmens rollfigurer brister i trovärdighet på ett par ställen, vilket sänker ganska rejält. Slutet var kanske inte det bästa heller men på det hela taget är filmen ok, sevärd. Nog lättglömd.
ledsenpirat
2013-02-02
Härlig film med söta och charmiga Julia Garner (Jennifer Garners syster?) i huvudrollen som den morska Rachel som drivs ut i världen utanför sin trygga uppväxt. Filmen följer det klassiska upplägget om hur debutanter introduceras i en ny värld full av nya sociala koder och upplevelser, men är ändå en väldigt originell berättelse med hjärtat på rätt ställe. Rekommenderas!