Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

El Camino Christmas


Vid ett rån mot en alkoholbutik på julafton tvingas en grupp främlingar barrikadera sig i butiken, och medan de väntar anförtror de varandra sina största hemligheter.


Originaltitel El Camino Christmas
Regissör David E Talbert
Manus Theodore Melfi, Christopher Wehner
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Luke Grimes, Tim Allen, Michelle Mylett, Vincent D'Onofrio, Emilio Rivera, Dax Shepard, Kurtwood Smith, Jessica Alba, Jimmy O Yang, Kimberly Quinn, Ashton Essex Bright, Bob Stephenson, Shashawnee Hall
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 68
Filmnummer 128518

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kimchi
2022-12-25
Zzzzzzzzzz….
HerrNenne
2022-04-04
2022-03-07: Otroligt dålig film.
Stygga-Vargen
2018-12-02
Ren dynga! Undvik!
Murvel48
2017-12-27
En solklar nonsensfilm som man märkligt nog lyckats få någon att finansiera.
schramm
2017-12-18
Nä ni! ta en extra lukt på glöggen och spetsa pepparkakorna med arsenik istället för att se det här sömnpillret.
BrutusBeefcake
2017-12-15
Kändes som man sett det här många gånger förut fast mycket, mycket bättre. Känns som en ok bakgrundsfilm och förstår inte varför man har valt att lägga den runt jul mer än att Netflix ville få mer views i december månad och de klarade ju att lura mig så...(4/15)
Lotso
2017-12-14
I sin helhet är El Camino Christmas ungefär det man förväntar sig. Inget nytt att tillföra. Trots att den utspelar sig kring jul, vilket är något intressant för gisslandramat subgenren. Gör den inget särskilt unikt med det hela. Den blir aldrig spännande, och tar för lång tid innan dramat i butiken väl inträffar. Karaktärerna är aldrig tillräckligt välskrivna eller intressanta för att bygga upp dem i första akten. Vilket gör att filmen bli lite seg fram tills andra akten. När dramat väl inträffar är den okej, men inget märkvärdigt. Med få bra insatser från Tim Allen och Kurtwood Smith. Så är detta inget jag direkt kommer minnas till nästa jul. Den är verken bra eller dålig. Den bara är där.
PeterTheW
2017-12-09
Säljs in som en komedi, men det är mycket mer än så, lutar mer åt drama. Alla skådisar sköter sig bra och det finns en intressant och bra story någonstans däri, dessvärre lyckas man inte riktigt få fram den utan helheten känns mest spretigt, lite som att man skulle ha låtit olika regissörer turas om att göra varsin scen, oberoende av hur föregående utspelar sig. En stark tvåa.