Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Eight Legged Freaks - Jättespindlarna anfaller


En stor mängd giftiga spindlar utsätts för ett gift som gör att de växer till enorma proportioner.


Originaltitel Eight Legged Freaks
Alternativ titel Jättespindlarna anfaller
Regissör Ellory Elkayem
Manus Jesse Alexander, Ellory Elkayem, Randy Kornfield
Genre Komedi, Action, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare David Arquette, Doug E Doug, Kari Wuhrer, Scarlett Johansson, Scott Terra, Leon Rippy, Matt Czuchry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3154
Filmnummer 5958

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av Anonym
Lås alla dörrar, se till att inget kommer in i ditt hus; för nu är dem här; jättespindlarna! En kompis till en liten pojkspoling har ungefär två hundra spindlar som har fått en sväng av ke...   Läs mer »

Skapad 2019-12-08 av Kiril
”Eight Legged Freaks” är ett tydligt försök att göra det för monsterskräckisarna som ”Scream” lyckades göra för sex år sen. Att kombinera skräck, spänning och samtidigt ha självdistans...   Läs mer »

Kommentarer


BerraS
2017-03-11
Varför ger en del bara en stjärna samtidigt som de påstår sig blivit roade av denna film? Den är värd minst en trea tycker jag. Den är rolig, spännande, lagom lång och har hyfsat tempo. Spindlar är läskiga och här är de både många, stora och aggressiva. Fy vad hemskt. Filmen hyllar också andra skräckisar på ett kul sätt, en fungerande mix av skämt och fasor. Overkligt? Självklart! Underhållande? Absolut!
Murvel48
2016-05-01
Den hade trots allt ett visst underhållningsvärde.
F-M-J
2016-01-24
Lyckad b-skräckis med underfyndiga skämt och en helhet som håller mig underhållen.
myslas
2014-12-03
Bra är det verkligen inte men har i alla fall ett par kul scener. Istället för att se en film som är en hyllning till gamla klassiska monsterfilmer rekommenderar jag att man ser de gamla klassiska monsterfilmerna istället.
Krille80
2014-10-30
Detta är en ganska kul film. Fast den är gjord med glimten i ögat och man undrar ju om dom firar nostalgikänslan för gamla monsterfilmer från 50-talet eller driver med dom. 2+
Powha
2013-09-22
För att vara en monsterfilm håller den bra.
RichardEk
2013-07-28
Skräms bra i början men som i nästa alla skräckfilmer urartar den i slutet. Början är bra om än inte originellt (dumpade kemikalier gör att spindlarna växer) och mitten är riktigt underhållande (när spindlarna börjar ta för sig av ett gäng "bikers"). Så här långt i filmen är också specialeffekterna "nya för ögat". Ju längre filmen löper desto mer eskalerar den i tempo och handling, men det blir samtidigt mindre spännande. Slutet följer formulär 1A för filmer av detta slag och går till överdrift på flera sätt. Trots allt en positiv överraskning även om den inte når de höjder som "Hotet från Underjorden" nådde.
Almgren
2012-11-03
Tar inte sig själv på något större allvar, och det ska den inte heller. En bra balans av avsiktlig och oavsiktlig humor, och helt klart en film man kan se när man är hemma sjuk eller bakis.
Xenox
2012-09-01
Okej underhållning, men inget mästerverk precis.
NtoNW
2012-07-15
Nä! Håller inte måttet på nåt sätt - varken som skräckis eller som komedi. Stackars Scarlett som "tvingades" vara med på nåt sånt här, men hon fick bättre chanser sedan.
Visa äldre kommentarer »