Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Ecstasy of Order: The Tetris Masters


Dokumentär om världens främsta Tetris-spelare.


Originaltitel Ecstasy of Order: The Tetris Masters
Regissör Adam Cornelius
Genre 2010-tal, Dokumentär
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 284
Filmnummer 95722

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dutch
2015-06-09
så imponerande o det e något som helt enkelt e vackert med tetris. glädjande att se att alla verkar så sympatiska o ödmjuka
aemilius
2014-08-05
Älskar Tetris.
Mikael602
2014-06-03
King of Kong var bättre. Man blir ändå grymt imponerad över hur otroligt grymma dom som spelar är.
Werim
2014-04-30
Det är någonting som jag finner väldigt fascinerande med att se olika personer som är riktigt bra på det dom håller på med, oavsett vad det är. Det är väldigt intressant fast jag själv inte spelar tetris eller knappt ens har spelat spelet nånsin.
Hangaround
2014-03-17
Mästerlig, manisk, meta, maxed out!
karlmats
2014-02-03
Underbar lite dokumentär helt i linje med King of Kong som jag dock håller som snäppet vassare. Visst finns det gott om karaktärer även här men jag hade gärna önskat att de hade varit än mer nördigare. Way of the Puck är också en suverän dokumentär i samma nördanda för den som missat den. Kul att de tar upp The Tetris Syndrome, när man sommarjobbade på bruket och endast hade Tetris på sin jobbtelefon att tillgå gick det så långt att jag allt som oftast drömde och dagdrömde om dessa satans fallande blockjävlar. Hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka efter den här dokumentären, men om det gör det så var det ändå värt det. Sjukt spännande vm-final var det också, man måste ändå beundra de här killarna och tjejerna.
snowman01
2014-01-11
Likt King of Kong är det imponerande att de lyckas göra en intressant dokumentär om ett spel på en och halv timme. Tacka det för ett par riktigt intressanta spelare, framförallt Thor (och inget rövhål som Billy Mitchell). Man satt med is i magen under själva tävlingen och undrade vem som skulle vinna.
foppa99
2013-12-13
så imponerande o det e något som helt enkelt e vackert med tetris. glädjande att se att alla verkar så sympatiska o ödmjuka
DiMMUBoRGiR
2013-11-22
Kul att så många olika karaktärer är med i filmen och inte bara de nördiga grabbarna. Enkelt och effektivt, men det är inte en film som riktigt berör eller ger oss nya perspektiv. Då är tidigare nämnda King of Kong eller Trekkies bättre.
Bozze80
2013-11-15
Är egentligen osäker på om det är personerna i dokumentären eller själva dokumentären som jag älskar, men njuter det gör jag! Både intressant, rolig och lite tragisk, riktigt nördig och bra!
Visa äldre kommentarer »