Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Grottmannen Dug


Berättelsen om den modige Grottmannen Dug, som tillsammans med sin bästa vän Hognob och deras stam försöker få förhistorisk tid att gå ihop, vilket bland annat innebär att gänget måste kämpa mot en mäktig fiende, Lord Nooth, för att rädda deras hem.


Originaltitel Early Man
Regissör Nick Park
Manus Mark Burton, James Higginson
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Tom Hiddleston (röst), Maisie Williams (röst), Eddie Redmayne (röst), Richard Ayoade (röst), Timothy Spall (röst), Mark Williams (I) (röst), Miriam Margolyes (röst), Rob Brydon (röst), Johnny Vegas (röst), Nick Park (röst), Kayvan Novak (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 123
Filmnummer 127302

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2020-05-02
Inte ens Nick Park kan göra fantastiska filmer hela tiden. Det här är rätt mycket en gäspning i stil med sämre Aardman-produktioner som Arthur Christmas och The Pirates. Ok, men inte mer än så.
isecore
2020-02-06
Animationen är ju som alltid med Aardman Animations i toppklass. Skönt också med traditionell animation som kontrast till allt datoranimerat. Dock är storyn fruktansvärt tunn och den saknar humor och fyndighet. Det här är en film som uteslutande riktar sig till de yngre tittarna och det finns inte mycket behållning som vuxen. Svag trea.
Ful_fisk
2019-04-16
Storyn har man ju sett tusen gånger, men visst finns här en hel del skratt och underhållning och givetvis är det snyggt animerat. Varken den bästa eller roligaste filmen av Nick Park, kanske snarare den svagaste, men den kryper över godkänt-linjen.
Lotso
2018-04-04
I sin helhet är detta en underhållande film för familjen och där är något för alla. Även ifall den inte riktigt når upp till samma nivå som de tidigare filmerna från samma bolag så är där saker att njuta av. Handlingen är dock den svaga länken, men med en härlig stop-motion animation och bra komedi blir det ett välbalanserat team.
dafreakish
2018-04-01
Aardman gör det de är bäst på, på gott och ont, även denna gång. Det känns bekant ur en estetisk synvinkel men också på grund av att storyn är väldigt basic, vilket är Aardmans största problem. Det är dock oerhört roligt, välgjort och fyndigt. Klart värd en titt, om inte annat för de många skratten.
DrJW
2018-03-11
Handlingsmässigt så är den här kliché, de är i princip varenda sport och underdog-rulle man har sett, men den här var faktiskt väldigt rolig och underhållande. Filmen är riktigt bra gjord och jag är väldigt glad att Nick Park fortfarande håller stop motion-animation vid liv, de är rätt sällsynt att se en sån konstform nu för tiden. Om man gillar Wallace och Gromit, Fåret Shaun och Flykten från Hönsgården, då kommer man definitivt att gilla den här filmen.