billiga elavtal

billiga elavtal

Dying Breed

Fyra forskare är ute och knallar i Tasmaniens djungel för att forska om tigrarna som finns där. Men olyckligtvis så springer dom på en hungrig kannibalstam.

Originaltitel Dying Breed
Regissör Jody Dwyer
Manus Michael Boughen, Jody Dwyer
Genre 2000-tal, Skräck
Skådespelare Mirrah Foulkes, Leigh Whannell, Nathan Phillips, Peter Docker, Sally McDonald, Melanie Vallejo, Bille Brown, Ken Radley, Elaine Hudson, Sheridan Harvey

Gordyal
2015-11-15
Riktigt spännande, väldigt effektiv och enormt stilren banjostänkare. Inte särskilt mycket nytt under solen, och karaktärerna är lagom platta och "skräckfilmsdumma". Men det är riktigt snygga miljöer och väldigt otrygg stämning. Denna film förtjänar definitivt en plats i banjofilmernas mest inavlade och lortiga "hall of fame". (11/15)
Djason
2015-04-23
Gillade denna. Filmen ger en otäck känsla rakt igenom. Slutet är skönt och så är ju Nathan Phillips med, skön karaktärskådis. Australiensk film är oftast bra.
Horrorlover
2013-05-11
"Let's split up." "Wait here I'll be back in a bit." "Stay here while we check this out." Brukar ha överseende med dumma karaktärer i skräckfilmer men det här klarade jag inte av. Annars en helt okej film.
Dobegirl
2013-01-14
Helt ok skräckis, gillar skräckisar från Australien. Kan rekommendera Wolf creek, den är dessutom bättre....
Fäktaren
2012-01-23
måste ju faktiskt hålla med föregående skribent, den förtjänar inte det dåliga betyg den har. Helt ok "underhållning" för sin typ.
TheHorrorfan
2011-08-02
Helt ok. Förtjänar inte den dåliga ratingen.
DiMMUBoRGiR
2010-09-22
Samma tjat, samma sketna karaktärer... varför fan kan inte skräckfilmsmakare någonsin fatta att alla uppskattade filmer inom genren har bra och intressanta människoporträtt?
Derivato
2010-07-27
Precis, för horrorfans är detta bra =) Inget för Eclipse = horror människor. Lite för lite gore bara...kunde varti mer.

2009-08-15
Den funkar, har sett dåligare, men den här också dålig.
Nena2000
2009-07-19
Herregud vilket bottennapp!!! Hopplös och rörig story, mestadels av filmen tilldrar sig i mörker så man knappt ser vem som är vem. För att inte tala om den minst sagt märkliga dialogen.