Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves


En charmig tjuv och ett gäng osannolika äventyrare ger sig av på en episk jakt för att återta en försvunnen relik. Men det går farligt snett och de blir intrasslade med helt fel personer. "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" tar den innehållsrika och lekfulla stämningen från rollspelet till bioduken i ett uppsluppet och actionpackat äventyr.


Originaltitel Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Regissör John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Manus Chris McKay, Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Michael Gilio
Genre Action, Äventyr, Fantasy
Skådespelare Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith (II), Sophia Lillis, Rege-Jean Page, Hugh Grant, Chloe Coleman, Jason Wong, Daisy Head, Sophia Eleni, Bryan Larkin, Kenneth Collard, Nicholas Blane, Appy Pratt, Alexis Rodney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 173
Filmnummer 144256

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rune2000
2023-09-13
Mycket bättre film än vad den behövde vara med tanke på att det är en Hasbro-film. John Francis Daley och Jonathan Goldstein lyckas att mata filmen med en rejäl dos humor och äventyrslysten, vilket passar utmärkt för denna matinéfilm. Möjligen kunde filmen vara lite kortare, för det finns vissa delar under andra akten som hade kunnat klippas ner. Men i slutändan förtjänar ändå denna film en svag 4:a i betyg.
schygge
2023-09-03
Rätt ojämn då humorn håller rätt sällan, men otroligt många unika händelser och överraskningar som gör denna film sevärd!
QuiNonStultus
2023-08-06
Vettni, jag tycker den här filmen är Helt Okej. Inget mästerverk, kanske, och lite förutsägbar, men mysig att se på. Men. Detta är Fan service, och som nån som spelat rollspel i 25 år är det underbart. Rekommenderas för fellow nerds!
Starkbröl
2023-05-08
Bra stämning i en film som typ består av en massa quests. En hel del skådisar som jag inte ens gillar gör oväntat bra ifrån sig. Inget djup förstås men god, lättsam, påhittig underhållning.
bauster
2023-05-06
De har kanaliserat stämningen i DnD-häng på ett smart och träffande sätt. Bland den coolaste CGI jag sett i någon film!
karlmats
2023-04-11
Jag hade inte några jätteförväntningar på denna men oj så underhållande det var. Det märks att Daley och Goldstein har mycket kärlek till materialet och jag kan tänka mig att jag missade mycket smått och gott då jag inte spelat D&D själv. Men det är en helt lagom humoristisk ton som genomsyrar hela filmen och Chris Pine är ett mycket bra ankare till hela alltihop. Runt omkring sig har han en fantastisk cast, Rodriguez, Smith, Lillis, Page, Head och Hugh Grant är alla väldigt sevärda och tillsammans skapar de en smula filmmagi. Jag hade gärna sett mer av Lillis karaktär men jag är samtidigt glad att man höll längden till överkomliga 134 minuter. Hugh Grant ser för övrigt ut att ha väldigt kul i sin roll som slemmig rogue. Många snygga praktiska effekter också. Jag står och velar här men jag blev så glad i biostolen att jag måste avrunda uppåt, definitiv en film jag vill se om innan jag ser uppföljaren som väl känns oundviklig? Årets första 4a!
PeterTheW
2023-03-24
Såg trailern för första gången och tyckte den såg skitfånig ut. Men satan så underhållande det här var!