Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Due Date


Peter Highman, som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblay. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.


Originaltitel Due Date
Regissör Todd Phillips
Manus Alan R Cohen, Alan Freedland, Adam Sztykiel, Todd Phillips
Genre Komedi, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Robert Downey Jr, Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis, Danny McBride, RZA, Mimi Kennedy, Matt Walsh, Brody Stevens, Todd Phillips, Jakob Ulrich, Naiia Ulrich, Bobby Tisdale, Keegan-Michael Key
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6459
Filmnummer 82580

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Peter (Robert Downey Jr) ska flyga över halva USA för att ta sig hem till sin fru som ska föda deras kärleksbarn vilken dag som helst. Hans planer att resa går dock åt pipan på grund av den bom...   Läs mer »

Skapad 2019-12-15 av Andy_B
Amerikansk komedi enligt mall. Väldigt tråkigt med andra ord. Regissören Phillips (vars tidigare filmer ”The Hangover” och ”Old School” har en viss fan-skara) har här fått hjälp av puckon ti...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av AugustDellert
Due Date är den senaste rullen från rutinerade komediregissören Todd Philips, känd för filmer som Old School, Road Trip och Baksmällan. Denna gång får vi återse den rödskäggiga uppstickaren...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-02-16
Helt okej komedi av mannen bakom baksmällan filmerna och som faktiskt nyligen gjorde den fantastiska joker med joaquin phoenix, hursomhelst, detta är en annan komedi som kom efter succén med första baksmällan filmen och den är faktiskt lite småkul många gånger men hade nog förväntat mig lite mer av Phillips, Downey Jr och Zach Galifianakis. Detta är en remake av en gammal klassisk 80 tals film med John Candy och Steve Martin faktiskt och kemin mellan Downey Jr och Zach Galifianakis är bra och gör att filmen fungerar, många mer kända skådisar i mindre bi-roller som för filmen framåt på ett eller annat komiskt sätt, men hade som sagt förväntat mig lite mer, bättre första gången man såg den och man inte riktigt har koll på vad som ska hända men efter en omtitt så landar betyget på en stabil 3:a ändå, helt okej som sagt.
Supernaut
2018-10-23
I stort sett meningslös.
gjoob
2018-05-30
Sänker efter omtitt. Några enstaka roligheter, men det känns som att den här filmen har gjorts några gånger för många nu. Mestadels trist och förutsägbar.
supermancover
2018-02-25
Varför lär jag mig aldrig att jag verkligen inte gillar roadtrip-spåra-ur-filmer?
wasteoftime
2018-02-05
Jag ska börja med att erkänna att den inte var lika dålig som jag hade förväntat mig. Med det sagt, så är det inte särskilt bra. Zach Galifianakis är kanske det tråkigaste som hänt Hollywood-komedier på många år. Inte för att jag belamrar honom för det, han rakar ju bara in klövern. Men han kan säkert fungera i vissa roller. Men när han gör exakt samma roll, i varenda film, så blir det bara tjatigt. Vissa grejer är lite småkul och det blir något skratt, men inte mer. 0,8 på SH-skalan.
Sunken25
2016-12-21
Helt okej film, lite besviken då jag trodde den skulle vara roligare. Med Phillips, Downey Jr och Galifianakis så kunde de gjort något lite bättre. Men för att vara komedi så är den ändå godkänd.
deswhip
2016-08-13
Jag tycker oftast den där fetknoppen blir lite för mycket och så även i den här filmen. Filmen är inte så bra, de har liksom inte lyckats få till det ordentligt, men det finns ju några ljusglimtar. Den bästa av dem är när Downey ger den där superirriterande lilla skitungen värsta råsopan i magen, det var kul!...
AlbinWesley
2016-04-10
Inte alls särskilt rolig nej... Inte direkt Sideways liksom. Men duglig som dumunderhållning.
Christiansen14
2015-05-20
Rolig, men tyckte mest Zach och hans karaktär var jävligt irriterande. Ingen direkt story heller, utan det händer mest en massa "sjuka grejer".
Tatty
2015-04-10
Riktig rolig, bra och galen film. Robert Downey Jr och Zach Galifianakis är så underbara roliga i filmen och spelar bra tillsammans. Älskar denna Zach.
Visa äldre kommentarer »