1.6
1.6
Dudley Do-Right
Filmen Dudley Do-Right handlar om en plikttrogen, men klantig, ung beriden polis och hans vansinnigt roliga upplevelser medan han kämpar för att överlista den onde Snidely Whiplash. Snidely har fått århundradets lömskaste idé, vilket har skapat den största guldfebern sedan Klondikes tid. Guldgrävaren Kim J. Darling är en godtrogen tönt som sällar sig till den flock äventyrare med miljonärsdrömmar, som strömmar till den stad som kallas Whiplash City. Det är upp till den ovanligt godhjärtade och lätt korkade Dudley att styra slaget, besegra skurken, vinna Nell Fenwicks hjärta och bringa freden tillbaka till Semi-Happy Valley. Man får hoppas att han inte klantar till det allt för mycket...
Originaltitel | Dudley Do-Right |
Regissör | Hugh Wilson |
Manus | Jay Ward, Hugh Wilson |
Genre | Komedi, Familjefilm, 90-tal |
Skådespelare | Brendan Fraser, Eric Idle, Robert Prosky, Alfred Molina, Sarah Jessica Parker, Alex Rocco, Jack Kehler |
Så otroligt dålig film! URK....
Lite kulig film men ändå så fjantig. Gillar Brendan Fraser men han är inte så bra i denna filmen.
Brendan Fraser åter i roll som han har blivit känd för dvs. småknasiga men godhjärtade karaktärer. Här fanns möjlighet för att få till en charmig och rolig film med dels då Fraser men också Sarah Jessica Parker och Alfred Molina i rollistan men tyvärr. Det blir till slut en film som bara barn kan få ut glädje av vilket nog inte var enda målgruppen. 1+
Smörja. Går inte ens att ironi-glo på en bakissöndag.
Inte helt värdelös men det blir för mycket av allt, verkligen allt. Rätt imponerande hur en film som klockar in på cirka 70 minuter kan ha för mycket av allt. Den hade en hel del potential men den spolades tyvärr bort. Svag tvåa detta.
Vilken dynga! Stank ju om skiten.
Skräp. 1-
riktigt riktigt kul film faktiskt, men den var kanske lite för lik djungel george med berättarrösten och allt det där, men den lyckades ändå beröra mig på något konstigt sätt. en svag fyra ger jag denna toppen rulle.
som barn när jag såg den här så var jag redan då besviken, usel
wished I never saw it.... The acting is horrible, the script is poor, and the narrator is lame.