Drug War
En knarkboss blir arresterad men får en chans att undvika dödsstraff genom att hjälpa polisen.

Originaltitel | Du zhan |
Regissör | Johnny To |
Manus | Chan Ryker, Wai Ka-fai, Yau Nai-hoi, Yu Xi |
Genre | Action, Äventyr, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Louis Koo, Sun Honglei, Huang Yi, Wallace Chung, Michelle Ye, Lam Suet, Lam Ka-tung, Eddie Cheung Siu-fai, Lo Hoi-pang |
Bra action och välgjord
Som föregående talare mycket väl gjord.
Välgjord
Grym film , bra action scener,spännande o fartfylld.
Minus är väll att storyn va lite hackig
I sin helhet en bra film i det stora hela. Filmen är inte perfekt och har sina småproblem här och där. Men den var underhållande från start till slut och en riktigt underhållande crime/action film.
Sedan så bara älskade jag slutet där en skjutningsscen utanför en skola vid en parkering tog plats där det seriöst blir ett "krig" mellan poliserna och drogpersonerna. Detta var höjdpunkten av filmen och det bästa.
Inget utöver det ovanliga och en rätt så förutsägbar film. Men det är fortfarande en sevärd film och en underhållande film från start till slut som rekommenderas.
Här finns mycket av det jag vill ha av denna typ av filmer. Skitigt och våldsamt. Jag tappar bort mig lite i handlignen ibland, men det är stabil underhållning hela vägen.
Manuset känns hackigt och filmen lider av detta. Fruktansvärt fula shootouts.
Filmen saknar en genomgående känsla. Man kastas mellan scenerna som om de för det mesta inte har med varandra att göra annat än för att hålla ihop den röda tråden.
Hårdkokt Jonnie To.-rulle som saknar fotot, känslan och stilen som finns i filmer som Vengeance och Exiled.