Dragons Forever
Jackie Lung är skurkaktig toppadvokat som jobbar för ett mäktigt jätteföretag. Hans nya uppdrag: att stoppa en fiskodlare som anmält företaget för miljöförstörelse. Jackies plan är idiotsäker. Genom att låta sina skumma polare spionera på fiskodlaren och dennes advokat ska han få fram nog med information för att knäcka dem. Men det går inget vidare, deras offer visar sig nämligen vara två urläckra kvinnor. Snabbt förvandlas grabbarna till lallande fånar som köper blommor, skriver dikter och drömmer om romantiska månskenspromenader. Från att ha varit småskurkar är de nu superhjältar som kämpar på de godas sida.

Originaltitel | Fei lung maang jeung |
Regissör | Corey Yuen, Sammo Hung Kam-bo |
Manus | Gordon Chan, Leung Yiu-ming, Szeto Chuek-hon |
Genre | Action, Komedi, 80-tal |
Skådespelare | Jackie Chan, Chan Lung, Chung Fat, Sammo Hung Kam-bo, Benny Urquidez, Yuen Biao, Roy Chiao, Shing Fui-on, Pauline Yeung, Yuen Wah, Fung Hark-on |
noll koll på vad filmens handling egentligen är. massa extremt fåniga scener blandas med karate av världsklass. jag både gillar och ogillar det samtidigt.
Helt sanslöst flippad skapelse med circus apan Jackie. Det hela börjar as larvigt då Chackie ska hoppa från en bro. I ena sekunden står där en svart bil, och ett mkt högre hopp, i nästa scen är bilen vit & hälften så högt hopp 😂. Filmen varvar fånigheter på löpande band med gryma fighter med energi och övertygelse. Spec scenerna med The Jet. Filmens ondig är givet kostym fjollan med ciggar i käften när han slåss. Även fettot Samo kunde Kötta loss. Nice underhållning detta!
Efter att ha sett ett gäng lite väl fåniga Jackie Chan-filmer den sista tiden var inte förväntningarna direkt höga här. Men även om det även här är på tok för mycket humor för min smak finns det gott om grymt koreograferad fighting och action, och även en del blodg sådan. Får ge Chan en chans till.
The Three Dragons levererar igen med mycket humor, snabba repliker och högklassig kampsport!
Denna och Rumble in the Bronx är de två bästa Chan-filmerna, helt klart
Något gick förbannat snett den dagen humorn nådde Hongkong. Skitfånig film med väldigt bra fightingsekvenser. (6/15)
riktigt härlig action med humor, Jackie Chan leverar som alltid :) ta filmen för var den är, överanalysera inte och bara "go with the flow"
Underbar action/komedi med "The Three Dragons". Riktigt rolig :)
Ganska platt för att vara Jackie Chan. Fighterna känns oinspirerade och slapstickinslagen är få...