Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Dracula


Transylvanien, 1893. Greve Dracula bjuder in unge Jonathan Harker och hans hustru till sitt slott, med löfte om ett bibliotekariearbete. Men hans avsikter är något helt annat..


Originaltitel Dracula
Alternativ titel Dracula 3D
Regissör Dario Argento
Manus Dario Argento, Enrique Cerezo, Stefano Piani, Antonio Tentori
Genre Romantik, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Rutger Hauer, Asia Argento, Thomas Kretschmann, Marta Gastini, Morgane Slemp, Unax Ugalde, Miriam Giovanelli, Maria Cristina Heller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 101
Filmnummer 98370

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Biberkolben
2019-12-16
Argento, vad hände? Det här var bland det sämsta jag sett någonsin, snyft.
gjoob
2016-09-24
Trist och oinspirerad Dracula-filmatisering med en personregi som får Mike Beck att framstå som Bergman... Och jävlar vad månen (?) lyste upp skogen i natten!
Mortiis
2015-10-05
Vilken jävla skit. Argento borde förbjudas att göra fler filmer.
martineden
2014-12-18
[rek. 1] Efter att ha sett FOUR FLIES ON GREY VELVET och påmints om Argentos kraftdagar samt att jag velat kräkas över trailern till nya DRACULA UNTOLD, verkade inte längre DRACULA 3D som en SÅÅÅ dålig idé. Jag hade fel, det var det! Den är inte ens dålig på ett konventionellt Argento-sätt, med manusbrister och dubiös regi av skådisar, utan suger faktiskt på en helt ny nivå. Argento försöker inte ens. Det finns ingen atmosfär och ingen känsla för fasning av berättelsen, ingen berättarglädje, oinspirerad regi där scenerna är så dåligt regisserade att skådespelarna verkar apatiska och Argento knappt ens försöker ge scenerna liv. Märkligt!! Dåliga effekter och nästan ingenting fungerar. Kretschmann känns som ett märkligt castingval. Det enda positiva är att musiken är okej, dock inte klockren. Scenografin är bra och kostymerna fina... annars är det riktigt usel. Usel!!! 1+
DrJW
2014-09-24
Den italienske skräckfilmsregissören Dario Argento gör Dracula, de låter ju som en awsome koncept! Men ack vilken besvikelse! Ok, så himla dåligt var de egentligen inte, men den här var verkligen ingen bra adaption. Har en av de fulaste cgi-effekter man sett på länge och man kan inte tro att de var Argento som har gjort den här, hela filmen ser ut som att den var producerad av SyFy!

2014-07-22
Nej. Vill inte. Luciano Tovolis foto ska jag komma ihåg, resten ska jag glömma, om det så tar mig resten av livet.
dudson
2014-03-22
Argento kan än! Gjorde Dracula rättvisa i denna versionen. inget att klaga på direkt. blod i massor..våld..tuttar..kors..vitlök.. samt Rutger Hauer. solklar 4a..
rutigpesto
2013-12-29
Riktigt Bra, inget knyssel bara bröst och blod! och riktigt fina hemmagjorda specialeffekter
idd
2013-10-31
egentligen är det inte så dåligt utfört, men det är totalt oengagerande å ointressant å i princip alla andra regissörer har lyckats bättre med den här storyn..
schramm
2013-05-14
Vedervärdigt från början till slut. Asia hatar numer pappsen så mycket att hon skiter i hur usel hon är, Rutger vill bara hem & lägga sig och filmens stolthet, Unax Ugalde, verkar mer intresserad av att spela andra synth i ett Sisters of Mercy cover-band. Dario själv verkar mer intresserad av att köra sitt namn i skiten, för det här är mer syfy än Suspiria. Det är skit, och ingen hade någonsin brytt sig, om inte Argento regisserat!
Visa äldre kommentarer »