Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Dr. Jekyll's Mistresses


En vetenskapsman har upptäckt hur man kan få döda kroppar att röra sig med hjälp av ljudvågor, och använder det för att mörda kvinnor. Samtidigt kommer hans brorsdotter på besök.


Originaltitel El secreto del Dr. Orloff
Alternativ titel Dr. Orloff's Monster
Regissör Jesus Franco
Manus Jesus Franco, Nicole Guettard, A Norévo
Genre 60-tal, Skräck
Skådespelare Agnès Spaak, Hugo Blanco, Perla Cristal, Marcelo Arroita-Jáuregui, José Rubio, Heriberto Pastor Serrador, Luisa Sala
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17
Filmnummer 19462

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2023-01-26
Galen professor-skräck signerad Jess Franco i denna svartvita och gotiska historia. Har en del typiska Franco-ingredienser, men filmen, från 1964, känns ibland hopplöst gammeldags och långsam. Bara några år senare gjorde den spanske regissören helt urflippade filmer. Trots det en ganska bra skräckfilm!
Kriffot
2012-01-12
Tråkigt och extremt dåligt manus. Varför händer det som händer? Jag vet inte och jag kommer aldrig få reda på det , för franco tyckte inte det va intressant nog att förklara. Eller så orkade han inte hitta på nått. Men den är inte lika ruggigt ful och grisig som mycket annat han gjort, så den får en svag tvåa.
idd
2012-01-12
en av francos mer menlösa rullar.. utan hans idiotiska kameraarbete som kommer senare i karriären finns det inte mkt där.. här begås knappast några fel, men inte direkt några rätt heller, det är bara förbannat tråkigt..
akalliaridis
2009-12-27
Oväntat bra tidig Franco. Vacker, kuslig och stämningsfull.
tilapia
2006-10-27
bitvis en underbar pulp-rulle med galen vetenskapsman, jazziga nattklubbar och lika delar noir och gotik men tyvärr förstörs den goda och täta stämningen ibland av ett par scener som inte är på väg nånstans (franco är franco...). hade man klippt ner filmen till ungefär 75 minuter hade fyran varit säkrad.
NoWireHangers
2004-02-24
Snygg svartvit tidig Jess Franco-rysare. Underlig titel, då det inte finns någon Dr Jekyll i den. men Franco är Franco :)