1.7
1.7
Dr Dolittle 3
Maya Dolitle vill bara vara en vanlig tonåring, men det finns ett litet problem: hon har ärvt sin pappas förmåga att kunna prata med djur. Därför hamnar hon alltid i konstiga situationer som driver både hennes vänner och föräldrar till vansinne..... På årets sommarläger försöker Maya dölja sin speciella begåvning för att passa in bättre. Men när hennes vänner hamnar i trubbel måste hon rädda dem som bara en Dolittle kan - med hjälp av gårdens alla kaxiga och galna djur!

Originaltitel | Dr Dolittle 3 |
Alternativ titel | Dr. Dolittle 3, Doctor Dolittle 3 |
Regissör | Rich Thorne |
Manus | Nina Colman |
Genre | Komedi, Familjefilm, 2000-tal |
Skådespelare | Kyla Pratt, Ryan McDonell, Alistair Abell, John Amos, Beverley Breuer, Luciana Carro, Walker Howard, Gary Busey (röst), Norm MacDonald (röst), Mark Moseley (röst), Kristen Wilson, Calum Worthy, Chelan Simmons, John Novak |
Det är väl aldrig ett bra tecken när en filmserie har nått stadiet där man tappar sin huvudrollsinnehavare, den här gången vet jag dock inte om jag tycker att det blev så stor skillnad. Det mesta är ganska dåligt, men ändå harmlöst nog för att jag med nöd och näppe ska kunna stå ut med det. Historien är lika dum som förutsägbar och vi bjuds på rikligt med tjockisskämt och dråplighetshumor. Norm Macdonald är fortfarande lite småkul att lyssna på dock och det är ju även lite roligt att Gary Busey lånar ut sin röst till en häst. Men mer en svag tvåa blir det ju inte
ok varför ger dom sig inte när de två första va dåliga?
Usch och blä det finns verkligen inget positivt att säga om denna film...=/ Detta var ett stort steg tillbaka för komedin måste jag säga!
Oh. My. Fucking. God.
bland det sämsta jag sett!det var hemskt dåligt med Eddie Murphy, blir bara så pinsamt
extremt dålig film!!!
pinsamt.
Va? En till???
Plågsamt medioker och trist.
Saknade Eddie Murphy, han var ju dom andra filmernas huvudroll typ. Det blir inte lika bra utan honom...
Betyg: Nja....