Down To You
Berättelsen om Al Connelly och Imogen, ett ungt par vars passionerade romans tar med dem på en alltför mäktig resa. När deras inte helt skötsamma vänner dyker upp, blir Al och Imogen konfronterade med hinder som gör deras kärleksaffär ännu mer invecklad. Till sist ska resan låta dem möta framtiden, med oväntat resultat till följd.
Originaltitel | Down To You |
Regissör | Kris Isacsson |
Manus | Kris Isacsson |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Freddie Prinze Jr, Julia Stiles, Selma Blair, Shawn Hatosy, Zak Orth, Ashton Kutcher, Rosario Dawson, Henry Winkler, Lucie Arnaz, Lauren German, Zay Harding |
Hans kostymbyxor i slutet 👌
Skulle kunna fått en tvåa om någon annan, vem somhelst hade haft den kvinnliga huvudrollen. Klarar inte av henne, ocharmig, oattraktiv och jobbig.. Men det var en ganska tråkig film oavsett.
Är man ändå sjuk så kan man ju passa på att vältra sig i skiten! Det här är så jobbigt dåligt att jag känner mig frisk i jämförelse.
Alldeles genomkass och rutten. Prinze Jr. är horribel men Stiles klarar sig aningen bättre. Inte bra, men bättre.
Såg den för andra gången igår. Visste inte att jag hade sett den tidigare. Det säger väl allt...
Sen blev jag irriterad på kläderna som är så diskreta att de blir riktigt tråkiga och opersonliga. Varför klä Stiles som om hon vore 43?
nä detta var inget för mig.
om du vill må psykiskt dåligt i 91 minuter: javisst!
Klyschig och mycket förutsägbar. Men den gjorde mig glad en bitter dag :)
Filmen är ganska billig, klyschig och förutsägbar. Repliker och händelser är hämtade ur "The mighty book of Romance and Comedy" där alla mediokra filmer i denna gengren hämtar sin inspiration. Men oavsett hur förutsägbar filmen än är så berör den och man blir glad av att se den. Dock har jag ett eget litet dilemma som heter Julia Stiles som gör att objektiviteten spolas bort och hamnar i det hav av briljant och gripande skådespel där den knappast gör någon nytta. En trea för Stiles som backas upp av en del rätt sköna karaktärer (Monk) och psykoanalyserna som är lite originellt i virrvarret av gengrens "vardagsmat".
En film som går kl 10 en lördagmorgon på tv3, den statusen, d.v.s kass..