1.3
1.3
Down the Road
En grupp tonåringar tvingas kämpa för sina liv när en mytomspunnen, hämndlysten galning förvandlar deras skogstripp till en mardröm.
Originaltitel | Down the Road |
Alternativ titel | Nobody Gets Out Alive, Punishment |
Regissör | Jason Christopher |
Manus | Jason Christopher |
Genre | 2010-tal, Skräck, Thriller |
Skådespelare | Jen Dance, Chris Ready, Brian Gallagher, Clint Howard, Shaun Paul Costello, Chelsey Garner, Matthew Nadu, Nikki Bell, David J Bonner, Noam Harary, Joe Gariffo |
Billig slasher med hjärndöda puckon som förtjänar att bli köttade" Det som sticker ut med just Down the Road är mördaren som är smått sympatisk. Då han har en trovärdig story varför han flippar.+ några schyssta gore fest- moments är det ju allt med.
En svag 2:a, Filmskaparna har ändå försökt att få ihop nånting, Även om manuset blir en enda röra tillslut.
Dåligt gjord. Det enda som jag kan säga som är positivt är att jag gillade stonern-skådisen och att filmskaparna antagligen har sett åtminstone nån slasher innan. Resten är rent skit.
Klassisk "ungdomar campar i skogen" scenario. Absolut inget speciellt. Dessutom en fet buzzkillermitt i, dåligt filmat, dåliga specialeffekter och slutscenen är helt oförståerlig.
Nyskapande läste jag nånstans. Ja, ljussättningen i de mörka skogarna är bländande och nyskapande i sin inkompetens. Älskar gamla slashers och ger gärna nya alster i genren en chans, men det är illa när man redan från start avskyr samtliga av de "goda" karaktärerna.
Trots sin billighet, så är den här rullen helt okej att kolla på.
Så B ...
Ja detta har man ju aldrig sett förut..