billiga elavtal

billiga elavtal
1.9

Double Trouble

Body-buildarbröderna David och Peters försöker tillsammans avstyra en diamantkupp.

Originaltitel Double Trouble
Regissör John Paragon
Manus Jeffrey Kerns, Charles Osburn, Kurt Wimmer
Genre Komedi, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare David Paul, Peter Paul, Roddy McDowall, David Carradine, Steve Kanaly, Troy Donahue, A J Johnson, Bill Mumy, James Doohan, Collin Bernsen, Timothy Stack, Bob Evan Collins, Lewis Arquette, Phil H Fravel, Nancy Marlow, Bobbie Brown

Raimo_1985
2015-04-08
Tredje filmen jag ser med Barbarbröderna Paul och denna blev min favorit jämte Think Big. Här ligger också bröderna lite närmare varandra i skådisprestation, de brukar vara ojämna annars. :) Härlig stabil trea på denna.
GrandMaster_E
2013-07-11
Sjukt dum med actionscener under all kritik men med Roddy McDowall som vidrig skurk och de två kramgoa bröderna Paul så blir det ändå underhållande, iallafall bitvis.
Halofreak92swe
2011-08-24
Störtskön actionkomedi i samma anda som typ Dödligt Vapen filmerna :) De där bröderna är underbara! Stark 3.
Kembro
2006-04-10
vad göra om man ligger hemma sjuk en måndag och tycker synd om sig själv? Tyvärr råkade denna film vara det enda som gick på tv (danska filmkanalen). Jag har inte mycket att säga om den här filmen, inte mer än att den är så dålig att den nästan blir rolig att kolla på.