Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Don't Say a Word


En "hjärnskrynklares" dotter blir kidnappad. Kidnapparna vill åt en viktig kod som en av hans patienter sitter inne med. Patienten är en mycket störd ung kvinna.. ska han få fram informationen inna något händer hans dotter?


Originaltitel Don't Say a Word
Regissör Gary Fleder
Manus Patrick Smith Kelly, Anthony Peckham, Andrew Klavan
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Michael Douglas, Brittany Murphy, Famke Janssen, Jennifer Esposito, Oliver Platt, Sean Bean, Victor Argo, Guy Torry, Shawn Doyle, Skye McCole Bartusiak
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4365
Filmnummer 3314

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Maduson
2020-10-27
Jag är lite emot att ändra riktigt gamla betyg (i detta fall ca 15 år) eftersom att man ständigt förändras och vissa saker ska man låta bestå, men såg om denna i somras och den har verkligen inte åldrats väl. Såg den på bio när den kom och gillade den i några år där men nej, jag kan inte låta det högre betyget bestå här, sänker den till en stabil 2:a för nostalgin men klichébuffén i slutet gör mig nästan illamående idag.
dudson
2018-10-28
Stabilt hantverk när det kommer till thriller genren. Man har sett dessa filmer förr om man säger så. Storyn är mer än larvig. Men det är Douglas och Bean som verkligen får lyfta upp filmen. Sista halvtimmen var bäst.
Abigor
2018-09-22
Första halvan bra, sen blir det lite tröttsamt. Känns egentligen som en film gjord på på mitten av 90-talet.
DukeIgthorn
2017-02-12
Välgjord thriller enligt klassiska 90-talsmallen.
Stygga-Vargen
2016-10-23
Riktigt bra och spännande film med väldigt bra skådespelare! Brittany Murphy är den som gör allra bäst ifrån sig men jag ger även ett stort plus till Michael Douglas.
jonassjohnson
2016-02-21
I ert vetlösa hat.
Krille80
2014-10-30
Ingen av Douglas bättre filmer. Förutsägbar, ordinär och klyschig. Kunde gjorts mycket bättre. Känns påklistrat med psykologi-inslagen och att allt ska ske under en dag. Tjejen växlar mellan att vara bortom all räddning och helt frisk. Låt inte psykologin lura er, den här är inte genomtänkt. 2+
Hanness
2013-08-14
Inleder bra men sen går det bara utför.
Fläskkäft
2013-04-18
Skaplig thriller enligt mallen. Den gamle bocken Douglas får visst alltid kyssa den vackra flickan och denna gången spelas hon av Famke Janssen som alltid är fräsch att titta på. Brittan spelar trovärdigt och med de rådjursögonen och de fylliga läpparna är det svårt att slita ögonen även från henne. Slutet blir lite too much men den landar ändå på en trea, åt hållet svag.
Andreas_
2013-02-23
en okej och intressant idé till en thriller som hade kunnat bli bra om den varit mer realistisk och med mycket mindre frågetecken när det kommer till många olika saker under filmens gång, där man verkligen kan ifrågasätta realismen och hur allt kunde vara uppbyggt som det var, och givetvis ett "over the top" slut. Men bra skådisar i en slarvigt medioker film.
Visa äldre kommentarer »