1.3
1.3
Don't Let Him In
Två par tillbringar en helg på landet, men då en brutal seriemördare härjar i grannskapet sprider sig både misstänksamheten och paranoian.

Originaltitel | Don't Let Him In |
Regissör | Kelly Smith |
Manus | Kelly Smith, Chris Andrews |
Genre | Skräck, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Sophie Linfield, Sam Hazeldine, Gordon Alexander, Gemma Harvey |
Extrem lågbudgetfilm och jag överdriver nog inte när jag påstår att skådespelet är bland det allra sämsta jag någonsin sett. Att filmbolag har den taskiga smaken att ge ut sådana här hobbyprojekt som helst saknar klass är pinsamt. Men fodralet hade de lyckats bra med för att väcka intresset. 1/10
Här finns det ett flertal scener som håller "Garbage day"-klass.
självklart den sämsta film som jag sett, finns nog inget som är bra gjort..
Fel å dålig på de flesta sätt! Långt ifrån ok. Dåligt manus, dåliga skådisar, dålig film helt enkelt.
Svaaag tvåa. Knappt underhållande tidsfördriv.
Förutsägbar engångs underhållning. Svag 3a.
Nej, usch och fy. Topp tre av världens sämsta filmer. Den var så dålig på alla sätt och vis att jag låg och asgarvade mot slutet.
En av de absolut sämsta filmer jag någonsin sett, precis allting är uselt. Skådespelarna, manuset och handlingen är under all kritik. Ångrar kraftigt att jag ödslade 80 minuter av mitt liv på den här dyngan!
Egentligen händer inte så mycket i filmen, mest i slutet. Tycker handlingen är OK, om än lite förutsägbar.. Skulle inte kalla detta skräck, utan mer thriller. Men OK film.