Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Don't Breathe 2


Uppföljaren tar oss till åren efter den första filmen, där Norman Nordstrom (Stephen Lang) lever i stillhet, tills hans synder hinner ikapp honom.


Originaltitel Don't Breathe 2
Alternativ titel Dont Breathe 2
Regissör Rodo Sayagues
Manus Rodo Sayagues, Fede Alvarez
Genre Action, Thriller, Skräck, 2020-talet
Skådespelare Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, Rocci Williams, Stephanie Arcila, Bobby Schofield, Diaana Babnicova, Adam Young, Christian Zagia, Steffan Rhodri
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 111
Filmnummer 140690

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2023-09-02
Väldigt sevärd och spännande.
päronanton
2023-07-01
Den var sevärd.
Andreas_
2023-05-22
En film som duger när du ligger halvbakis i soffan och inte har något bättre för dig eller ens behöver använda hjärnan för att hänga med i filmen, Dont Breathe 2 är alltså uppföljaren till den smått geniala och riktigt bra Dont Breathe som var en oerhört välgjord spännande thriller, uppföljaren är ett stort skämt egentligen som bara försöker dra in en slant pengar pga av framgången på första filmen, Stephen Lang är tillbaka och han är lika bra som i första filmen, han är en bra skådis helt klart och som klippt och skuren för rollen men tyvärr är filmen skriven av en 5 åring eller någon avdankad heroin pundare för det är plot holes större och fler än vad det är hål i en schweizerost, så jag skulle inte vilja säga att jag rekommenderar att se denna då första är så bra utan jag rekommenderar istället att se om första filmen men om man är sugen på något man inte har sett och inte orkar tänka eller hänga med så noga, så kan denna duga som hygglig underhållning för en liten stund, speciellt om du kan stänga av hjärnan så pass att du inte stör dig på det patetiska manuset och alla plot holes. Betyget blir en mycket svag 2:a
Gordyal
2022-10-01
Herrejösses, vilket manus!! En handfull halvschysta scener räddar detta spektakel från en etta. (4-/15)
Djason
2022-08-22
Första filmen var av den mer spännande sorten. Denna är mer hårdare och inte lika vass men ändå en bra film.
Nathalena
2022-08-16
Lika bra som ettan, annorlunda story denna gång som tur var, ingen upprepning
Bumbi78
2022-06-01
Snaskig och mer våldsam uppföljare som lever sitt eget liv från den första filmen. Sämre än sin föregångare, men en helt okej skräckthriller är det.
Stygga-Vargen
2022-05-10
Nästan bättre än ettan faktiskt.
Kimchi
2022-01-23
Långt ifrån första filmens briljans. Ändå sevärd. Svag 3a
ekneB
2021-12-05
Hur kan man tycka att det är en rimlig ide att ta den äckligaste skurken i mannaminne och sätta honom som protagonist? Tror man på fullaste allvar att man inte sett första filmen? Extremt korkat val. Dessutom når filmen aldrig upp ens i närheten av första filmen som är ruskigt bra. Nä, den får vara glad för den två den får.
Visa äldre kommentarer »