Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Don Jon


Jon Martello är en porrskadad kille från New Jersey som aldrig har haft några problem med att ragga upp snygga tjejer. Men så träffar han Barbara, en idealist som med ljus och lykta letar efter Mr. Right, en beskrivning som inte alls passar in på Don Jon.


Originaltitel Don Jon
Alternativ titel Don Jon's Addiction
Regissör Joseph Gordon-Levitt
Manus Joseph Gordon-Levitt
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Glenne Headly, Brie Larson, Rob Brown (I), Jeremy Luke, Paul Ben-Victor, Italia Ricci, Lindsey Broad, Amanda Perez, Sarah Dumont, Sloane Avery, Loanne Bishop
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1981
Filmnummer 102006

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


svältaren
2024-03-02
Såg att ut att kunna bli en riktigt idiotisk rulle om hur Jon ska lyckas vinna sin drömtjej, men det tar sig faktiskt. Lite grand. Och sensmoralen går att köpa. Undrar dock varför det aldrig kom nån scen där Jon fick upptäcka dansk sjuttiotalserotik med sin sexiga modersgestalt vid sin sida.
Rai
2021-10-05
Inte min typ av film alls!!! URK....
Dream
2019-07-21
Han valde altså porren framför Scarlett Johansson? Bara det är kul humor faktiskt haha.... Nä, men om jag ska vara seriös och kommentera filmen. Så är det en helt okej komedi där man tänkt till lite och inte gjort en helt vanlig (Highschool sex komedi) utan här finns åtminstone lite mer djup och handling. Det här var ju även på den tiden då Scarlett gjorde lite mer annorlunda filmer allt från riktiga draman till mer djupare komedier. Innan Marvel mainstream tiden hade börjat... I för sig lite Förutsägbart här kanske, men som sagt det kunde varit värre. Betyg 3.
92axha10
2019-06-21
Inte riktigt säker vad det vill ha sagt. Förutsägbart dravel. JGLs Jerseybrytning är hemsk dessutom.
KyLLo
2019-04-24
Motbjudande. Sliskig och osympatisk med stereotyper och sexism.
carre006
2019-04-07
riktigt svagt skådespel.
yrkeschaufföre
2019-04-07
Jag såg den för 30 minuter sen och kan verkligen inte komma på hur den slutade men den får en trea eftersom både Moore och Johansson har roller med djup. Och Gordon-Levitt spelar bra och har skrivit manus och regisserat, är han James Franco??
idaho1981
2017-02-15
Positivt överraskad. Idén är bra och annorlunda mot många andra filmer. Ibland blir den lite repetitiv, men skådespeleriet är riktigt bra.
TimBuckley
2016-06-27
(rek 3a) Tycker om filmens infallsvinkel och slutbudskapet. Saknas dock både stora skratt och ett intresse för hur allt ska utvecklas. Mer en film som känns sevärd för stunden. Men ser gärna mer av Ledigt då den ändå hade ett litet korn av något originellt. 3a.
Engravadlax
2016-06-26
Trodde inte att jag skulle bry mig särskilt mycket om karaktärerna då både Jon och Barbara är fullständiga bimbos, men det tar sig.
Visa äldre kommentarer »