Dolphin Tale
En berättelse centrerad kring vänskapen mellan en pojke och en delfin vars svans skadades i en krabbfälla.
Originaltitel | Dolphin Tale |
Regissör | Charles Martin Smith |
Manus | Karen Janszen, Charles Martin Smith |
Genre | Drama, Familjefilm, 2010-tal |
Skådespelare | Morgan Freeman, Kris Kristofferson, Ashley Judd, Nathan Gamble, Harry Connick Jr, Ray McKinnon, Frances Sternhagen, Marc Macaulay, Austin Highsmith, Jim Fitzpatrick, Mike Pniewski, Cozi Zuehlsdorff, Betsy Landin, Juliana Harkavy |
Många amerikanska familjefilmer har en speciell ton som jag helt enkelt inte klarar av. Det här är en sån.
Nja, inte min typ av film...
En riktigt fin och gripande film. lite svag för dessa....
Gillar själva historien om delfinen. Men filmen göra alldeles för amerikansk, googygood och snyftig, vilket sänker betyget till en tvåa.
En rar film.
Betyg 3 e väl lite högt, men jag gillar matinémys!!!
Trevlig feel-good film. Lite för mycket scener som bara ska se häftiga ut i 3D. Annars en stabil familjefilm
Såg att några har nämt The Cove. Den dokumentären har öppnat mina ögon och fått mig att bojkotta Seaworld och dylikt. Men va jag har förstått så är djuren i filmen inte i fångenskap utan är där för rehab, så det är ju inte riktigt samma sak, om ni förstår vad jag menar. Skådespeleriet i filmen är väl kanske inte så hemskt bra men storyn är mycket fin och får en stabil fyra :)
Misstänkte att den skulle vara en snyft-snyft film men åh fan vad jag bölar. Har stor kärlek för delfiner. Vacker och rörande story <3
Bra, rörande och välgjord film!