Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Dolda fakta


När en amerikansk människorättsaktivist blir mördad i Belfast kämpar hans flickvän och en polisdetektiv för att få reda på sanningen om mordet. De hittar ett ljudband, som den mördade hade på sig, som innehåller explosivt politiskt material - ända upp mot regeringen.


Originaltitel Hidden Agenda
Alternativ titel Mord på dagordningen
Regissör Ken Loach
Manus Jim Allen
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare Brad Dourif, Brian Cox, Frances McDormand, Mai Zetterling, Bernard Archard, Patrick Kavanagh, Jim Norton, Maurice Roëves
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 134
Filmnummer 4882

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2019-07-23
Riktigt bra och välspelad thriller.
Sznax
2013-06-15
Loach fortsätter visa hög kvalitet, även om thrillers inte riktigt är hans hemmaplan. När filmen tar fart mer ordentligt så blir den också bättre. Nyanserna är fantastiska och allting som tas upp, görs på ett utmärkt sätt. Loach är tydlig utan att peka finger. Stabila skådespelare (Cox är riktigt bra) men hade kanske velat haft ännu lite dassigare miljöer. Slutet är inte så bra ihopplockat. Betyg 6.5
divaad
2012-01-02
En riktigt bra Loach-film som hamnat lite i skymundan. Inte lätt att vara så otroligt jämn på en så hög nivå, att flera guldkorn aldrig riktigt uppmärksammas. Ett mysterium varför inte fler filmer av Ken släpps på dvd i Sverige..
foppa99
2011-08-31
jag gillar bättre när Loach har politiska åsikter genom personporträtt än när han som här skildrar människor i politiken. men filmen e bra o Cox knäcker!!!
Merim
2008-10-12
Mycket bra konspirationsthriller som ger en trovärdig bild både av människor och av hur världen fungerar.
jonbo
2008-04-13
Bra skådespel och skön dokumentär känsla men historien känns inte tillräckligt intressant (vilket förvånar mig när det handlar om konspirationer m.m.).
Bomkia
2007-01-14
Underhållande och spännande thriller med en lysande Cox i huvudrollen. 4a.