Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Dodgeball


En grupp människor ställer upp i en turnering i "Dodgeball" i Las Vegas för att kunna rädda sitt lokala gym från att köpas upp av en fitnesskedja.


Originaltitel Dodgeball: A True Underdog Story
Alternativ titel Dodgeball - En komedi som siktar lågt
Regissör Rawson Marshall Thurber
Manus Rawson Marshall Thurber
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Vince Vaughn, Ben Stiller, Christine Taylor, Rip Torn, Justin Long, Stephen Root, Alan Tudyk, Joel David Moore, Chris Williams (II), Gary Cole, Jason Bateman, Julie Gonzalo, Jamal Duff, Missi Pyle, Al Kaplon, Hank Azaria, William Shatner, Trever O'Brien
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14752
Filmnummer 20350

Recensioner

Skapad 2019-11-22 av connya
Är man svag för en typ av film älskar man förmodligen det mesta som kommer inom genren. Det gör det otroligt svårt att vara helt ärlig mot den när det är dags för recension; samtidigt som ma...   Läs mer »

Skapad 2019-11-22 av ontherocks
Ibland kan ett affischnamn på en film bidra till att fler går och ser den. Ibland kan det betyda att filmen går upp på bio istället för rakt ner på dvd-hyllan, och det finns även tillfällen d...   Läs mer »

Skapad 2019-11-19 av Rollywood
När Peter La Fleur (Vince Vaughn) och hans lila gym hotas av att bli uppköpta av den marknadsledande träningsfanatikern White Goodmans (Ben Stiller) kedja så ser det ut som om hoppet är ute för ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-18 av paycheck
Ett gäng killar på ett ganska risigt gym ställer upp i en dodgeballtävling så att de kan hindra att bli uppköpta av ett större och mycket lyxigare företag ägt av ett riktigt svin. De måste v...   Läs mer »

Skapad 2019-11-02 av Mr_v
Ben Stiller är ju numera med i varannan film man hittar i videohyllan, hur har han tid med allt? Inte mig emot, i och för sig, jag tycker han är ganska rolig. Men med en så hög produktionsnivå ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-02 av RayBellano
Ben Stiller må vara hyllad men är ändå en sorgligt underskattad komiker. Det var exempelvis han, och inte Luke Wilson eller Will Ferrell, som gjorde Starsky & Hutch oförglömligt rolig. Ändå pl...   Läs mer »

Kommentarer


Murvel48
2017-04-25
Ben Stiller lyfter filmen till en svag tvåa.
Zok
2016-12-10
Några scener är kul, men för det mesta blir det bara löjligt.
deswhip
2016-07-31
Håller med lekke ett par kommentarer ner, filmen kan vara lite smaklös ibland men på det hela taget är den bara så j*vla rolig! Lätt värd sin 4:a av mig. För alla humorälskare som även klarar av lite låg och omogen humor. Lite extra coolt är det att Hasselhof, Lance Armstrong och Chuck Norris är med och spelar sig själva.
wasteoftime
2016-04-09
Det känns som att Ben Stiller fortfarande är hög av ruset efter framgångarna med Zoolander tre år tidigare. All over-the-top komik är verkligen alldeles för mycket over-the-top. Pubertalstint och bara tråkigt. Filmen har vissa kvalitéer ändå, men det är inte i komiken precis. Utan snarare i de lite mer seriösa partierna och dess underliggande budskap som den samlar på sig några pluspoäng. Och visst, Ben Stiller ska ha lite cred för att han bjuder på sig själv såpass mycket som han faktiskt gör. 0,4 på SH-skalan.
Roswall
2016-04-07
[2/10] Känns oerhört gjord a la Zoolander förutom att de har lagt till 100 000 sexskämt.
marleey
2014-11-03
Alltid kul med sportfilmer med idrotter annat än dem vanliga. I denna är det dodgeball som är i fokus. En idrott/lek man känner igen från när man var yngre i skolan och säkert testat på. Men om man bortser från det roliga att det är en annorlunda sport så är filmen Dodgeball minst sagt sådär. Just dodgeball matcherna är småroliga, även fast det är väl uppenbart hur det ska gå för att dem ska vara superroliga och engagerande. Karaktärerna blir rätt platta och det blir alldeles för mycket av Ben Stiller. Steve the Pirate är dock intressant och rolig. Förtjänar nästan en egen film bara för att han är så udda. Alldeles för många skämt är underbältet. Svag 2:a
Krille80
2014-10-30
Billig humor är precis vad Dodgeball handlar om. Folk som trillar omkull efter att ha blivit träffade i skallen av en boll eller skiftnyckel Ungefär på den nivån ligger det. Dock träffar Dodgeball mitt i prick. Det finns flera höjdpunkter och både Vaughn och Stiller känner sig hemma i komedigenren. Ge filmen en chans och våga slappna av lite.
lekke
2014-10-12
Delvis briljant, delvis smaklös.
spielmitmir
2014-09-06
Min bästa kompis har tjatat om den här så till sist fick jag se den. Jag ÄLSKAR Ben Stiller, men det kAnske inte var den bästa han har gjort även om den är klart sevärd. Många goda skratt. Roligare om man ser den med ett gäng! :)
widez
2014-07-28
En film som verkligen ger ansikte åt uttrycket "så dåligt att det blir bra". Du måste kanske vara på ett visst humör för att uppskatta den.
Visa äldre kommentarer »