Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Dödens tentakler


När två vanställda lik flutit iland sprider sig skräcken bland invånarna. En journalist börjar intressera sig för mysteriet och gör efterforskningar. Men han blir snarare motarbetad än hjälpt av polis och myndigheter. Vad har de att dölja? Och vad är det som gömmer sig i de mörka djupen?


Originaltitel Tentacoli
Alternativ titel Tentacles
Regissör Ovidio G Assonitis
Manus Steven W Carabatsos, Tito Carpi, Jerome Max, Sonia Molteni
Genre 70-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare John Huston, Shelley Winters, Bo Hopkins, Henry Fonda, Delia Boccardo, Cesare Danova, Alan Boyd, Sherry Buchanan, Franco Diogene
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 123
Filmnummer 17470

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Lotso
2014-10-20
I sin helhet är detta inget särskilt bra alls. Filmen fokuserar alldeles för mycket på sidohandlingar som inte leder någonstans och ingenting följs upp. Det enda som får ett slut är bläckfisken. Alla dessa femstjärniga skådespelare är slösade totalt i denna filmen och får ingenting att göra. Filmen visste inte ens vad den själv skulle göra med dessa skådespelarna. Resultatet är en handling som är åt alla håll och kanter, ungefär som en bläckfisk med dess åtta armar, och i centrum utav allt dess huvud.
thedude90
2011-08-03
Tyckte faktiskt den var helt okej, till er som klagar på att den är långsam: sluta vara sån jävla mtv generation. Det kallas att bygga upp till något.
Emovies
2010-03-20
Härlig skräp B-film. Jag älskar bläckfisk filmer så jag älskar den här. Fast det gör den inte mycket bättre för det. Filmen i sig är ganska dålig och fånig. Skådespeleriet är okej, filmen har väldigt bra skådespelare fast ingen av dom får chansen att riktigt visa vad dom går för. Slutstriden är väldigt dålig, jag hade hoppast att den skulle vara väl gjord men tyvärr så var den det inte. Filmen var inte läskig men ändå underhållande i vissa scener.
dudson
2010-03-11
Troligen den Sämsta Djur- skräckis Nånn-sinn!!( Så Tråkig och lång å fult-filmad...Vill man se en Mossig film och sommna lätt en natt ska man se den här bläck-films-Dyngan Undvik lika mkt som Pesten!!!
Ondskapt
2009-06-14
Rejält underhållande italoraffel med en elak bläckfisk som slukar allt den kommer över. Fighten mellan späckhuggarna och bläckfisken är bara det hur bra som helst.
schramm
2009-06-14
dumkul men samtidigt lite för lång och utdragen. Hade de klippt ner den en kvart så hade vi haft en solklar trea. Nu blir det "bara" en stark tvåa
Bumbi78
2008-09-04
Japp den va skön på alla sätt. Härligt stela skådisar och en plastig bläckfisk. De är så skönt 70tals-larvigt att man måste tycka om den
AsianDawn
2008-06-04
En billig och väldigt uppenbar Hajen-kopia, med rätt mysig stämning och en karismatisk John Huston i huvudrollen.
benoit
2008-05-26
Väldigt skön film och som sagt fint soundtrack. Själva filmen är precis så man ville ha den, dvs ingen onödigt larvig bläckfisk som sänker filmen, utan dödens tentakler är skön rakt igenom.
elinaw
2008-05-22
hahaha
Visa äldre kommentarer »