Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Dödens pilot


Den psykiskt störde Kapten Gordon, en F-16-pilot i flygvapnet anmäler sig till ett övningsuppdrag. Han bestyckar sitt plan med skarpa vapen och lyfter med eleverna och överste Ryan. Alltför sent upptäcker de att leken är blodigt allvar då Gordon skjuter ner eleverna en efter en.


Originaltitel The Flight of Black Angel
Regissör Jonathan Mostow
Manus Henry Dominic, Jonathan Mostow
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Ed Williams, William O'Leary, Peter Strauss, Rodney Eastman, K Callan, Marcus Chong, Michael Keys Hall, James O'Sullivan, Michele Pawk, Ben Rawnsley, Jerry Bossard, Patricia Sill, Kim Robillard, James Henriksen, Michael Gregory
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 39
Filmnummer 25595

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Djason
2015-12-10
Filmen är faktiskt bättre än den svenska fjantiga titeln.
Bumbi78
2015-10-21
Dödens pilot alltså... Börjar som värsta Top Gun, men när tokjöns drar igång blir det snabbt mer av ett gisslandrama - och detta är faktiskt den största behållningen med den här filmen då alla flygscenerna i vanlig ordning är trista att se på. Inte helt värdelös, men lite mer "action" hade inte skadat.
dudson
2013-04-01
Mycket obehaglig film som är mera en thriller än en flyg rulle. Black angel -galningen är så härligt störd att man baxnar#) tror inte han har bägge vingarna på planet om man så säger heehee..
Gr3veN
2012-09-11
Så dålig att den blir dålig! I vissa fall kan en dålig film bli en "bra/roande" film, men inte ens det lyckas detta spektakel med..urk.
hickclub
2008-02-08
Det här måste nog vara det värsta som någonsin skapats! Den är så pinsamt dålig att den borde ses som en komedi!
Docklands
2007-11-25
Alldelse för amrikansk
PeepingPablo
2007-01-31
OK flygaction med "Dead Meat" från Hots Shots. Filmen hade kunnat vara lite kortare utan att ha förlorat något på det. Trevlig underhållning för stunden.
Knugen
2005-10-07
Fy fan vad kalas-kalkon