Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Döden klär henne


Två kvinnor vill inte åldras och absolut inte dö. När de kommer i kontakt med mystiska krafter får de evigt liv. De blir rivaler om samme man och försöker därför göra sig av med varandra.


Originaltitel Death Becomes Her
Regissör Robert Zemeckis
Manus David Koepp, Martin Donovan (I)
Genre Komedi, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Meryl Streep, Bruce Willis, Goldie Hawn, Isabella Rossellini, Ian Ogilvy, Adam Storke, Michelle Johnson, John Ingle, Nancy Fish, Alaina Reed-Hall, Mary Ellen Trainor, William Frankfather
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6655
Filmnummer 2772

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2024-06-15
Antingen så var jag fel målgrupp när jag såg den här tidigare i livet, eller så är film på 2020-talet så usel att det får 90-talets bagateller att framstå som bedrifter i jämförelse.
sodomiten
2023-08-18
En jättetrevlig film att slötitta på. Men det är inte särskilt roligt och slutet tycker jag var helt misslyckat.
PeterTheW
2022-08-24
Snygg men tramsig
Rai
2022-01-19
Svintråkig film! För tramsig för min smak...
Stygga-Vargen
2021-12-28
Svinrolig film!
500nightsofsummer
2020-12-10
En riktig klassiker! Kanske speciellt i HBTQ-världen. Citatmaskin med sjukt bra insatser och underbar 90-talsstämning. Hur kan man inte gilla denna?
Pasi
2018-09-15
Larv
Dele
2016-09-25
Tramsigt.
F-M-J
2015-09-06
Underhållande komedi med tre briljanta skådespelare som gör upp, Willis, Streep och Hawn. Passade perfekt som eskapism en regnig söndag med en fylld godisskål och nerdragna persienner. Ibland känns Zemeckis nästan som nutidens "Billy Wilder" med en lägre högsta nivå, men ändå. Bägge herrarna har något väldigt kreativt, underhållande och lättköpt (i positiv bemärkelse) över sig.
Fläskkäft
2015-03-25
Jag borde ha sett denna när den var aktuell men så blev inte fallet. Zemeckis delar ut en ordentligt känga till hela utseendefixeringen och jakten på evig ungdom inbakat i ett rejält svartsjukedrama. Det är välgjort och kul och jag får starka vibbar av både Frankenstein, Hitchcock men även gamla hederliga spökfilmer. Effekterna var state-of-the-art då och imponerar skapligt nu med, speciellt hur de används. Bäst är Streep som spelar cynisk och överlägsen men Hawn är inte långt efter. Bruce Willis är däremot högljudd och stönig i sin roll, en av hans sämre jag sett faktiskt. Allt som allt är det underhållande och jag är glad att jag väntade så pass länge med att se den. Givetvis är filmens tema högaktuell även idag, mer än någonsin faktiskt.
Visa äldre kommentarer »