Död snö 2

De grymma nazist-zombierna är tillbaka för att avsluta sitt uppdrag, men vår hjälte är inte villig att dö. Han samlar ihop sin egen armé för att ge dem en sista strid.

Originaltitel Død snø 2
Alternativ titel Dead Snow 2Dead Snow: Red vs. Dead
Regissör Tommy Wirkola
Manus Tommy Wirkola, Stig Frode Henriksen, Vegar Hoel
Genre Komedi, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Vegar Hoel, Ørjan Gamst, Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas, Stig Frode Henriksen, Hallvard Holmen, Kristoffer Joner, Amrita Acharia, Derek Mears, Bjarte Tjøstheim, Christian Rubeck, Charlotte Frogner, Jesper Sundnes, Tage Guddingsmo

BarryHero
2019-12-27
Frågan är om inte denna ambitiösa uppföljare är bättre än originalet. Originell tolkning av zombiegenren där det dock är tydligt att de amerikanska skådespelarna bara är med för att blidka den internationella publiken. Välgjort våld och även vågat sådant där man inte backar för sånt som man brukar undvika i åtminstone hollywoodfilmer (inte ens barn skonas). Stundtals kul humor dessutom. Fint norskt foto också.
Makta
2018-10-17
Hade inga stora förväntningar då 1an var lite halvtaskig med vissa roliga delar, Men denna var stundvis riktigt skön! Lätt stark 3a.
WillyV
2018-05-09
Underhållande skit.
2016-04-04
Blod och slafs väl distanserat av skönt elak humor - något vi i Sverige aldrig skulle klara att göra. Uppföljaren funkar fint och det märks att den är mer påkostad än den första Död Snö. Det blir lite tjatigt mot slutet och den hade nog vunnit på att kortats en aning.
Baad3r
2016-03-18
Verkar som att de hade en lite större budget till den här
Bullen84a
2015-11-14
Denna är minst lika bra som 1:an. Jag gillar dom skarpt, riktigt kul rulle.
Bozze80
2015-09-27
Börjar segt och tråkigt, men sen tar det sig, men mer än till en stark tvåa når den tyvärr inte... Inte alls i klass med första filmen.
Boondock_saint
2015-09-16
Nä, det här var ingen höjdare. Första filmens charm har övergått i tanklöst extra allt för att ta få ut så mycket som möjligt av en bättre budget.
Bomkia
2015-05-10
Väldigt underhållande med glimten i ögat. 4-
Ondskapt
2015-03-31
Sämre än ettan? Nej, nu skojar du väl? Så illa kan det väl inte vara? Jo, jo och jo, för satan vilken fasansfull smörja det här är. Gjord för människor som tycker att det räcker med zombies och "humor" för att göra en bra film.