billiga elavtal
billiga elavtal

Död på nytt

Detektiven Mike får i uppdrag att hjälpa Grace som lider av minnesförlust och plågas av mardrömslika visioner. Han låter henne genomgå hypnos och ett märkligt samband mellan Grace och en kvinna som mördades fyrtio år tidigare visar sig.

Originaltitel Dead Again
Regissör Kenneth Branagh
Manus Scott Frank
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Kenneth Branagh, Emma Thompson, Derek Jacobi, Andy Garcia, Wayne Knight, Robin Williams, Gregor Hesse, Jo Anderson, Campbell Scott, Richard Easton, Lois Hall, Hanna Schygulla, Christine Ebersole

Skapad 2019-11-21 av Rollywood
En kvinna hittas av några nunnor men hon kan varken tala eller minnas vem hon är. Det enda ljud hon gör är skrik mitt i natten av fruktansvärda mardrömmar. Man anlitar polisen Mike Church för a...   Läs mer »

amam
2024-09-08
Kenneth Branagh är ofta en otroligt klumpig regissör utanför Shakespeare. I den här filmen så får vi en trist thriller med väldigt ljummet skådespeleri och där Kenneth regisserar den som om den vore en pjäs på en mindre teater.
2023-10-08
Välgjord och lagom snårig thriller med noir-känsla.
2020-09-06
Känns som en rätt typisk TV-thriller. Saknar fingertoppskänsla och udd.
Dele
2019-11-27
Historien i det förgångna är mycket intressantare än den i nuet, men överlag så är detta en kompetent underhållningsthriller som bjuder på ok. spänning för stunden.
haajen
2017-02-21
Mer hysterisk och camp film var det länge sedan jag såg, vet inte om den är direkt bra men underhållande är den iaf! Slutet är fantastiskt!
Astrojacob
2015-06-29
Såg den för Robin Williams skull, min 21:a. Var dock en skön mix av hypnosterapi, regression och film-noir o kul casting med Derek Jacobi bl.a. så den får en snäll Fyra.
Tatty
2015-05-25
Riktigt intressant, bra och spännande film.
2014-12-19
Jag har gillat det mesta jag har sett av och med Kenneth Branagh. Denna gången är jag lite kluven dock. Filmen levererar en intressant historia men den fungerar inte hela vägen. Skådespelet känns inte heller toppklass men helt OK. Jag tror filmen kräver en omtitt då jag nog inte var så fullt koncentrerad som filmen förtjänar.
JohanHelenius
2012-11-18
Svag trea. Tyckte historien var långsökt och skådespeleriet orealistiskt. Gillade dock Emma Thompsos frisyr och den där ca år 1990-looken, på allvar.
Ihsahn
2011-07-22