3.9

Doctor Horrible's Sing-Along Blog

Musikalsagan om den aspirerande superskurken Dr Horrible, hjälten som alltid ger honom stryk och den söta tjejen han träffat i tvättomaten men som han är för blyg för att ta kontakt med.

Originaltitel Doctor Horrible's Sing-Along Blog
Regissör Joss Whedon
Manus Joss Whedon, Zack Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen
Genre Musikal, Science Fiction, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Neil Patrick Harris, Nathan Fillion, Felicia Day, Simon Helberg

Starkbröl
2021-08-22
Uselt trams, obegripligt haussad av Whedon-fansen. Sånginsatserna är kompetenta, vilket räddar den från ettan, men själva sångerna är för det mesta inget speciellt.
karlmats
2018-07-09
Efter sjuttiförsta omtitten då så håller 5an fortfarande, den är nog ganska cementerad då låtarna och karaktärerna etsat sig fast på hjärna och hjärta så här 10 år efter att den kom. Tacka manusstrejken för det, och tacka Whedon också så klart. --------- 10/8-10 Efter sisådär sjuttionde omtitten håller 5an fortfarande utan problem. Whedon är så nära en husgud man kan komma och de tre stjärnorna framför kameran är så perfekta att jag nästan gråter bara av att tänka på det. Glädje, sorg, skratt och gråt på bara 40 minuters runtime, mycket imponerande. Att se den på blu-ray för första gången var en fröjd för både hjärta och själ.
2015-01-03
Eftersom jag sedan Buffys dagar varit en stor fantast av Joss Whedon så följde jag såklart stenhårt denna miniserien(2008) och hur varje avsnitt gjordes tillgänglig på nätet med jämna mellanrum. Jag älskade hela historien som kändes väldigt mycket Whedon-iskt och musiken och låtarna var både underhållande och bra. Det var kul att idag göra ett återbesök och inse att detta projekt ännu håller idag.
StureStenhög
2013-12-25
Jag måste säga att jag har svårt att se nåt speciellt med det här. Det känns lite som ett standardavsnitt av en hyfsad komediserie. Jag gillar förvisso att den tar en annan väg än den förväntade, men i övrigt ser jag inget som riktigt sticker ut, och själva projektet känns intressantare än slutprodukten. Men det är inga större fel egentligen, bara lite för pissljummet
kakbakarn
2013-11-18
Med tanke på hur hemsk serien How I Met Your Mother är kunde jag aldrig riktigt vänja mig vid Harris här. Jag gillar honom helt enkelt inte. Annars var det en lite rolig och charmig film.
SilkyMoll
2013-09-28
Mysig och rolig liten film detta.
Taandborste
2013-08-17
Varför tog det så lång tid för mig att se denna?! Bäst!
jingoo
2013-03-30
En härlig liten pärla som känns typiskt Whedon. Vid första titten kändes den helt ok men då såg jag den utan textning och hängde inte riktigt med i den rappa dialogen och sångtexterna. Textat blev den ett mästerverk för mig. Och vilket sjukt bra slut.
dafreakish
2013-03-06
Fyndigt koncept och välgjord webbaserad distribuering. Fillion stjäl showen med bra backup från Harris i titelrollen. Kul och smart av Whedon.
Dysantia
2013-01-31