Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Djungelboken 2


Mowgli, Baloo, Bagheera och de andra är tillbaka. Djungelboken 2 tar vid bara fem dagar efter att vi lämnade Mowgli i människobyn. Han trivs med sin nya familj, men längtar tillbaka till sin gamla vän Baloo. När Mowglis djungellekar försätter byns barn i fara förbjuder Mowglis nya pappa honom att lämna byn. Sårad och ledsen smiter han ut med hjälp av Baloo. Vad Mowgli inte vet är att hans nya vän, en flicka som heter Shanti, är orolig för honom. Hon trotsar sin rädsla för djungeln och följer efter honom. Saker och ting blir riktigt komplicerade när den hypnotiserande ormen Kaa, bestämmer sig för att göra Shanti till sitt mellanmål.


Originaltitel The Jungle Book 2
Alternativ titel The Jungle Book II
Regissör Steve Trenbirth
Manus Carter Crocker, Karl Geurs
Genre Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare John Goodman (röst), Haley Joel Osment (röst), Phil Collins (röst), Mae Whitman (röst), Bob Joles (röst), Tony Jay (röst), John Rhys-Davies (röst), Jim Cummings (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1549
Filmnummer 9596

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Simon_19
2023-12-30
Såg denna för många år sedan och hade för mig att den var rätt okej. Så fel man hade. Vettefan om den ens är värd en tvåa, landar väl där endast pga att det är en uppföljare till en riktigt bra film.
päronanton
2019-08-24
Minns den som bra när jag var liten men nu så nä. Den är okej men inte alls som första som för mig nu när jag såg om dem den första för ett tag sedan är ett mästerverk från 1967!
Rai
2019-04-09
Sämre än sämst. 15 minuter fick räcka för mig....
Barneyk
2019-04-04
Det är verkligen fascinerande att alla dessa meningslösa uppföljare som gjordes kan vara så konsekvent kassa...
Applekingen
2016-12-12
Vore det inte för Rolf Lassgård som Baloo skulle filmen få en 1:a.
Jamesa
2016-09-17
Inte alls bra. Såg den på bio med sonen, en av de sämre "riktiga" tecknade jag har sett.
larsen1976
2014-07-07
Tragiskt... Manuset alltså. Undvik!!!
Xenox
2012-08-13
Kass om man jämför med ettan.
StureStenhög
2012-04-02
Det här luktade verkligen låg ambition lång väg. Det enda filmskaparna egentligen är intresserade av är att hitta ett sätt att trycka in merparten av karaktärerna från första filmen även i den här, storyn blir därför en urvattnad kopia av den redan tunna storyn från föregångaren. Lite trevligt är det ju dock att återse dem, och att låta John Goodman göra rösten till Baloo är en ganska bra idé. De gamla karaktärerna klarar sig också bättre än de nya, med tanke på att Mowgli var den sämsta karaktären i första filmen, så är det kanske inte förvånande att alla människokaraktärer som de introducerar här är riktigt dåliga de med. I synnerhet Ranjan är en riktigt irriterande jävel. Men man kan väl trots allt inte säga att man hade förväntat sig nåt annat ät vad den här filmen har att erbjuda, och det gör filmens brister lite lättare att acceptera
izaFACE
2010-10-14
PINSAM uppföljare, skäms disney!
Visa äldre kommentarer »