Djävulsk fälla

När Katie blir erbjuden att ersätta den kvinnliga huvudrollsinnehavaren i en filmproduktion, ser hon det som sitt livs chans.

Originaltitel Dead of Winter
Regissör Arthur Penn
Manus Mark Malone, Marc Shmuger
Genre Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Mary Steenburgen, Roddy McDowall, Jan Rubes, William Russ, Ken Pogue, Wayne Robson

Djason
2018-08-10
En riktigt spännande 80-talsrulle. Kommer ihåg att jag satt som klistrad när jag såg denna för ett gäng med år sedan.
philipmarlowe
2017-07-24
En RIKTIGT korkad hitchcock-kopia. Om du gillar scenografin i "Ensam hemma" kan du kanske uppskatta den här.
Dream
2016-08-11
Absolut en av dem bättre filmerna från 80-talet! Riktigt spännande Thriller dem första 40 minuterna. Fast i själva huset drar tempot ner något mot en typisk stel 70- tals Kuliss som känns lite teateraktigt för en rulle som är gjord i slutet av 80-talet, men dramatiken växer under filmens gång mot det rafflande slutet som är värt att vänta på. - (Gillar man en intressant och nervkittlande rulle, då blir man inte besviken!)
ziferN
2012-09-11
Nja, helt ok och smått underhållande film men lite av en besvikelse faktiskt. Filmen hade några smått spännande stunder men inget speciellt ändå. Filmen börjar även till en viss del lite lovande men sjunker neråt under den sista halvtimman. Twisten var inte heller något speciellt eller som fick mig "wow"-ad på något sätt. Filmen går dock till gränsen att kolla på men det är ingen 80-talare som jag lägger på minnet. Trodde faktiskt att storyn skulle ge mer. Svag trea.
Coen
2012-01-08
Första gången jag blir lite besviken på Arthur Penn. Kungen.
Andy_B
2011-06-22
Riktigt bra, 80-tal när det är som bäst!
2008-06-15
Trist att inte fler lagt märke till den här ypperliga skräckthrillern. Finfint ruggig stämning och miljöer som verkligen funkar. Håller lätt hela vägen till de spännande slutet. Rekommenderas!!
Mr_Drax
2005-08-09
Suverän 80-talsfilm med speciell atmosfär. Faktiskt riktigt spännande. Se den!