Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Djävulens barnvakt


En kalifornisk familj som just fått barn skaffar sig en barnsköterska. Efterhand visar det sig att hon tillhör en druid-sekt som offrar nyfödda till ett ondskefullt träd, och nu väntar ett fruktansvärt öde för barnet som hon har hand om...


Originaltitel The Guardian
Regissör William Friedkin
Manus Dan Greenburg, Stephen Volk, William Friedkin
Genre Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Carey Lowell, Miguel Ferrer, Jenny Seagrove, Dwier Brown, Xander Berkeley, Brad Hall, Natalia Nogulich
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 222
Filmnummer 3486

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


henrikj
2020-09-21
Rätt makalöst att denna totala urspårning är regisserad av William Friedkin. Vad hände?!
Robkiller
2019-01-04
Arga hundar och ondskefulla träd... stämningsfull och underhållande.
Engravadlax
2018-08-03
Å gud.
Raimo_1985
2018-04-01
Kanske jättebra egentligen och rätt skräpig men mycket underhållande, överdriven och totalt "over the top" nästan hela tiden :) Minnesvärd! Jag gillar William Friedkin.
RobinsTaste
2015-04-12
Med en risk att jag överreagerar så ger jag filmen en 4a. Det känns bäst så, då filmen lyckas med något som är svårt i min värld: att få vargar att verkar fruktansvärt skrämmande. Häftigt slut också.
Bumbi78
2014-04-20
B-skräckis i en förbaskad snygg kostym. Snyggt foto och scenografi till en handling som vilken filmnörd som helst köper. Blodigt och effektfullt, och visst har det hämtats inspiration från Evil Dead i en scen *L*. Mycket underhållande.
Mr_v
2013-04-15
Häpnadsväckande taffligt av Friedkin, och det är verkligen märkligt hur regissören till Exorcisten kan vräka ur sig en så undermålig skräckfilm. Men ignoerar man Friedkins meriter och sätter på sig b-filmsbrillorna finns det mycket att ha skoj åt här. Gigantiska logiska luckor, risigt skådespeleri och märklig klippning vägs då snabbt upp av det helfestliga konceptet. Sällan man ser en så här påkostad demonträdsrulle, så det är bara dumt att gnälla. Bara att luta sig tillbaka och njuta av dumheterna.

2012-09-21
En b-skräckis av regissören som bland annat gjort Exorcisten. Denna spelar inte alls i samma division, men trots allt skaplig. Lite nostalgi också. Godkänd. 4 av 10.
Mr.Zhir
2012-08-21
Hög Creepy-faktor för er som gillar sånt
missbaath
2012-07-13
Helt klart en 3a ;). Menar den är ju underbar! :D. Träd som är onda, vargar som dödar och anfaller, naket och en psykobrud som är mellanhanden för trädets vinning :P.
Visa äldre kommentarer »