3.4
3.4
Dinner Rush
Dinner Rush utspelar sig under middagsrusningen på en restaurang i Tribeca. Louie Crupa är bookmaker och restaurangens ägare. Hans son är en talangfull köksmästare som tjatar på honom om att få ta över restaurangen.

Originaltitel | Dinner Rush |
Regissör | Bob Giraldi |
Manus | Brian S Kalata, Rick Shaughnessy |
Genre | Kriminalare, Drama, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Mark Margolis, Vivian Wu, Danny Aiello, John Corbett, Summer Phoenix, Edoardo Ballerini, Michael McGlone, Jamie Harris, John Rothman, Walt MacPherson, Frank Bongiorno, Alex Corrado, Kirk Acevedo |
Medan sommaren fylls av konflikten mellan storfilmer och skitfilmer smiter jag iväg på en smakfull liten produktion, på betryggande avstånd från båda de första kategorierna.
Dinner Rush är en... Läs mer »
Kul att hela filmen utspelas samma kväll. Sådär underhållande att se på. Kändes för krystat alltihop då många saker sker samma kväll, speciellt det oväntade slutet. Skådespelet okej med några jobbiga karaktärer som t.ex. sonen. Skön avslutningslåt. 5.1/10.
Filmen lämnade mig med en bitter eftersmak
Onekligen snyggt berättad. Bör inte ses på fastande mage.
Bra, men filmen saknar ändå någonting för att få ett högre betyg.
Vilken suverän filmidé! Blir aldrig långtråkig trots sitt "begränsade utrymme", utan är snarare grymt spännande och fascinerande i sin berättarkonst. Skönt att se en film som är så säker i sig själv att den inte behöver pressa fram klichéer.
Jag har aldrig blivit så sugen på mat som jag blev efter den här filmen. Var är närmsta italienska restaurang? :)
Välspelad, mycket bra, älskar bra filmer där allt utspelar sig på samma ställe
Mkt bra film...
Så medveten i sitt berättande så att jag blir religiös och dör och därmed kommer till paradiset i 98 grymt tighta minuter.
Eller hur!!!