2.3
2.3
Diary of a Mad Black Woman
Maken, Charles, är en framgångsrik advokat och makan, Helen, är en dedikerad hemmafru. Utåt sett lever de den Amerikanska Drömmen. Men när Helen planerar parets tjugonde bröllopsdag tar sig hennes perfekta liv en oväntad vändning: Charles vill skilja sig för hennes bästa väninna.

Originaltitel | Diary of a Mad Black Woman |
Regissör | Darren Grant |
Manus | Tyler Perry |
Genre | 2000-tal, Drama, Komedi |
Skådespelare | Kimberly Elise, Steve Harris, Shemar Moore, Tamara Taylor, Lisa Marcos, Tiffany Evans, Tyler Perry, Cicely Tyson |
Börjar faktiskt lite lovande, men sen blir det ingen hejd på sörjan.
Extremt osmidig blandning av drama och komedi. Det finns delar som är bra, men hela Madea-karaktären är mest enerverande och helt malplacerad i vad som annars verkar försöka vara en dramafilm. Sen blir det ju inte lite sliskigt i slutet. Plus dock för Madeas replik "A wire hanger!"
tror detta är den sämsta jag sett
Kan inte hjälpa det, men jag gillar den här jättemycket. Den är gullig, och Madea äger! haha...
en ganska bra film att döda tiden med, den gick precis på tv och klockan är... 10 i 5 påmorgonen, finns nog en anledning till att den sändes denna tid. en svag 2a pga av att den fick mig att tänka på min kille och mig:<
Den här filmen verkade inte riktigt kunna bestämma sig om den skulle vara en fånig komedi eller ett drama, och jag vet inte om jag gillar den blandningen.
Svaag 2a.
När motorsågen kom fram såg det lovande ut men efter det blev det bara en ända stor röra av kristet moral tjafs. Bedrövlig film!
It's Tyler Perry!
Ohh fyy vilket gräsligt manus. Smäktande ballader så man svimmar.