Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Diana


Filmen om prinsessan Dianas två sista år och hennes hemliga affär med hjärtkirurgen Hasnat Kahn efter skilsmässan från prins Charles.


Originaltitel Diana
Regissör Oliver Hirschbiegel
Manus Stephen Jeffreys
Genre Drama, Romantik, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge, Geraldine James, Charles Edwards, Daniel Pirrie, Cas Anvar, Juliet Stevenson, Jonathan Kerrigan, Rafiq Jajbhay, Usha Khan, Leeanda Reddy, Art Malik, Michael Byrne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 395
Filmnummer 105085

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jamesa
2018-09-01
Det var väl synd.
Rai
2017-09-29
Har verkligen försök se klart den här filmen, men varje gång tröttnar jag och stänger av. Jag tycker den verkar så fruktansvärt långtråkig att jag tappar intresset efter ett tag. Egentligen borde jag inte ge den här filmen något betyg alls, för betyget kan bli orättvis, men jag gör ett försök...
Murvel48
2017-07-27
För en som inte är intresserad av kungligheter blev detta en banal och otroligt tråkig film.
Stygga-Vargen
2016-11-06
En av de bättre filmerna som gjorts på senare år. Det här är en bra, gripande och underhållande film där Naomi Watts gör en av sina bästa roller.
vetegrodd
2016-05-07
Dom anstränger sig verkligen inte för att inte göra den tråkig. Man staplar verkligen bara på med den vardagliga handlingen utan att stanna upp och tänka: "nä nu kanske tittaren tycker att det är tråkigt vi kanske måste göra ngt så att det stämningen varieras" .. Å andra sidan och rent motsägelsefullt kan man säga att filmvärdet ligger just där, eftersom filmskaparna inte bryr sig om att det ska kryddas för den ostimulerade filmtittaren så blir det ändå en ärlig och tämligen intressant film om en del av Dianas liv, om man har tålamodet. Naomi är kanske inte helt rätt för rollen, men vem är det? Hon gör ändå ett bra skådespel och man får ändå ngn känsla av att man lärt känna en romantisk sida av Diana och hennes liv.
Starlette
2015-07-11
3-
Barneyk
2015-04-13
Som vilken jättedålig romcom som helst. Inte alls vad jag väntade mig...
Gyllenbock
2014-12-04
Nja, tyvärr ville denna film aldrig riktigt lyfta. Lite berörd blev jag dock då jag tänkte på Dianas öde, stackars kvinna.
Chris90
2014-10-25
Orkade inte se mer än 15min, så bör väl inte ge ett betyg. Men seg och överspelad känns som temat.
Zok
2014-10-11
Detta var segt. Det lyfte aldrig.
Visa äldre kommentarer »