Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Detour


Efter att hans mamma hamnat i koma under misstänksamma omständigheter dränker en juridikstudent sina sorger på en sunkig bar. När han vaknar upp nästa morgon inser han att han kan ha anlitat en hitman för att döda den misstänkte förövaren i hans mammas livshotande olycka.


Originaltitel Detour
Regissör Christopher Smith
Manus Christopher Smith
Genre Thriller, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Tye Sheridan, Emory Cohen, Bel Powley, Stephen Moyer, Jared Abrahamson, John Lynch, Gbenga Akinnagbe, Daniel Fox, Reine Swart, Joe Vaz, Sibongile Mlambo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 121479

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2018-05-26
Gissad etta vilket var synd för hade jag trott den varit bättre hade jag sett den lite ordentligare. Den känns från början bättre än en etta och ganska snabbt dras jag in i filmen och den känns lite egen även om den bygger på en klassisk berättelse. Snygg med bra musik och välspelad och småspännande. Lyfter aldrig till några större höjder men det är BRA hela tiden. Stabilstark trea.
Asmorod
2018-05-18
Sval som en bris.
Bumbi78
2017-11-29
Skam att fler inte uppmärksammat den här. Efter en intetsägande start drar det igång ordentligt. En dramathriller / roadmovie med intressanta karaktärer och diverse flippade bifigurer samt gott om vändningar. Rolig stundtals för att lika fort bli mörk igen.
kervisch
2017-01-22
2 av 5 funkar att se
PeterTheW
2017-01-22
Underhållande.